×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης

19 Μαρτίου 2014 14:19

...συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να συμμετάσχουν την Πέμπτη 20 Μαρτίου στην Τριμερή Κοινωνική Σύνοδο Κορυφής, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας.

Η Τριμερής Κοινωνική Σύνοδος Κορυφής αποτελεί μια σημαντική συνάντηση που λαμβάνει χώρα δύο φορές το χρόνο πριν τα αντίστοιχα Συμβούλια Κορυφής  και συνιστά ουσιαστικά μια δημόσια συζήτηση όλων των θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τους εργαζομένους και τους εργοδότες για την από κοινού αξιολόγηση και προσανατολισμό των πολιτικών της Στρατηγικής «ΕΥΡΩΠΗ 2020».

Το θέμα της μεθαυριανής Τριμερούς Κοινωνικής Συνόδου Κορυφής είναι «Ενίσχυση της εμπιστοσύνης στην Ευρώπη: εστίαση στην δημιουργία θέσεων απασχόλησης, αξιοποίηση διδαγμάτων και μελλοντικοί προσανατολισμοί», ενώ σε αυτή θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κος κ. Herman Van Rompuy, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. José Manuel Barroso, ο επίτροπος της ΕΕ για την απασχόληση, τις κοινωνικές υποθέσεις και την κοινωνική ένταξη, κ. László Andor, οι Πρωθυπουργοί και οι υπουργοί Απασχόλησης των δύο επόμενων Προεδριών (Ιταλία και Λεττονία), καθώς και οι Πρόεδροι/ Γενικοί Γραμματείς των κυριότερων οργανώσεων εργοδοτών και εργαζομένων σε ευρωπαϊκό επίπεδο (ETUC, BUSINESSEUROPE, CEEP και UEAPME).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos