×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Γιάννης Βρούτσης: Χαιρετίζουμε τη συμφωνία των κοινωνικών εταίρων και τη σύναψη νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το 2014

26 Μαρτίου 2014 16:28

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Γιάννης Βρούτσης μετά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των κοινωνικών εταίρων και την υπογραφή νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαιρετίζουμε τη συμφωνία των κοινωνικών εταίρων και τη σύναψη νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το 2014.

Επιβεβαιώνεται, έτσι, η συλλογική αυτονομία των κοινωνικών εταίρων και η ουσιαστική δυναμική που αυτή μπορεί να έχει όταν επικρατεί πνεύμα ωριμότητας, συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Σήμερα, στη μεγάλη στροφή για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της οικονομίας, η  κοινωνική συνεννόηση και ηρεμία, η συναίνεση και η συνεργασία των δυνάμεων της εργασίας και της παραγωγής είναι περισσότερο απαραίτητες από ποτέ».

Αθήνα, 26 Μαρτίου 2014

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos