×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Παρουσίαση του καινοτόμου συστήματος «Άτλας»

27 Μαρτίου 2014 17:50

O υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Γιάννης Βρούτσης και ο διευθύνων σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ κ. Χρήστος Χάλαρης, σε σύσκεψη

που θα πραγματοποιηθεί με τους διοικητές των ασφαλιστικών ταμείων, αύριο Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 11.00 π.μ, θα παρουσιάσουν το καινοτόμο σύστημα «Άτλας», που αποτελεί μια θεμελιακή μεταρρύθμιση για την αναβάθμιση της οργάνωσης και λειτουργίας του ασφαλιστικού συστήματος.

Με την ολοκλήρωση της λειτουργίας του συστήματος «Άτλας», κάθε εργαζόμενος θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο «ασφαλιστικό βιογραφικό του» ενώ η βεβαίωση της ασφαλιστικής ικανότητας των δικαιούχων θα γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο, καταργώντας έτσι τα βιβλιάρια ασθενείας. Επίσης, ο χρόνος αναμονής για την απονομή των συντάξεων δεν θα ξεπερνά πλέον τις λίγες ημέρες, ακόμη και εάν κάποιος εργαζόμενος έχει πολλές διαδοχικές αλλαγές στην ασφαλιστική του κάλυψη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos