Σαμαράς: Ο λαός μας έχει στην ψυχή του το φως

20 Απριλίου 2014 12:09

Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μετά την αναστάσιμη ακολουθία, την οποία παρακολούθησε στο Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Γεωργίου στο Ναύπλιο.

«Η παράδοση θέλει το λαό μας να ονομάζει την Ανάσταση «Λαμπρή». Γιατί έχει μέσα στην ψυχή του ο λαός μας το φως, την αισιοδοξία και τη δύναμη. Και είναι αυτό το φως που μας κρατάει όρθιους. Και είναι αυτό το φως που θα βγάλει όλους τους Έλληνες νικητές. Χριστός Ανέστη σε όλους», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Την Μ.Παρασκευή ο κ.Σαμαράς βρέθηκε στην ιδιαίτερή του πατρίδα την Πύλο βρέθηκε, όπως συνηθίζει, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Ναύπλιο, γενέτειρα της συζύγου του, για την Ανάσταση.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, βρίσκεται εδώ και μία περίπου εβδομάδα στα Γιάννενα και συγκεκριμένα στο σπίτι του, στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος θα περάσει τις μέρες του Πάσχα στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στη νότια Κρήτη, με τη σύζυγό του και τα δυο παιδιά τους.

Στην Αθήνα θα μείνει και φέτος ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος θα κάνει Ανάσταση στην Κυψέλη, όπου μένει.

Ο γεν. γραμ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα περάσει τις εορταστικές ημέρες στη Λειβαδιά, ενώ ενδέχεται να μεταβεί και στη γενέτειρά του, Λαμία.

Στην Ικαρία, απ' όπου κατάγεται η σύζυγός του, θα κάνει Πάσχα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos