×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ο Σαμαράς στο Καστελόριζο

07 Ιουλίου 2014 11:41

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασε το Σαββατοκύριακο ο Αντ. Σαμαράς. Η μετάβασή του στο Καστελόριζο,

προκειμένου να παραστεί στη δεξίωση που παρέθεσε για τα εξηκοστά γενέθλιά του ο ομογενής μεγαλοεπιχειρηματίας Αντριου Λιβέρης περιελάμβανε πολλές συζητήσεις με εξέχουσες επιχειρηματικές προσωπικότητες του πλανήτη, αλλά και το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα για τον ίδιο και τη σύζυγό του, Γεωργία.

Συζητήσεις με επιχειρηματίες

Ο Αντ. Σαμαράς, που έφτασε το Σάββατο το πρωί στο ακριτικό Καστελόριζο, είχε την ευκαιρία να μιλήσει για επενδυτικές δραστηριότητες στην Ελλάδα με περισσότερους από 50 επιχειρηματίες που ανήκουν στην ομάδα των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου.

Μεταξύ αυτών ήταν ο γενικός διευθυντής της Coca-Cola, ο διευθύνων σύμβουλος της ΙΒΜ, επιχειρηματίες από την Αργεντινή και το Μεξικό, Αμερικανοί πολυεκατομμυριούχοι και πολλοί Ευρωπαίοι. Οπως πληροφορείται η στήλη, οι περισσότεροι εκ των προσκεκλημένων του Α. Λιβέρη γοητεύθηκαν από τις ομορφιές του Αιγαίου και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη τουριστικών δραστηριοτήτων.

«Fast track» επενδύσεις

Ο πρωθυπουργός τούς μίλησε για τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί τα τελευταία δύο χρόνια, τους κατέστησε σαφές ότι δεν τίθεται θέμα εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ενώ τους περιέγραψε τις βασικές αρχές του προγράμματος «fast track» που εφαρμόζεται και στις επενδύσεις. Ορισμένοι μάλιστα του είπαν ότι θέλουν να συζητήσουν πιο επίσημα για συγκεκριμένα προγράμματα που επεξεργάζονται...

Χτύπησαν τα... τηλέφωνα

Το πρωί της Κυριακής, ο Αντ. Σαμαράς και η σύζυγός του έκαναν το πρώτο τους μπάνιο σε παραλία του ακριτικού νησιού. Επειδή όμως τα προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Ρόδο, από όπου θα επέστρεφε στην Αθήνα, ενημερώθηκε από τους τοπικούς άρχοντες για τη μη τοποθέτηση μόνιμου γιατρού στο νησί και για τη λιμνοδεξαμενή που εδώ και 20 χρόνια είναι τρύπια με αποτέλεσμα να μεταφέρεται στο νησί νερό με υδροφόρο σκάφος.

Μίλησε αμέσως με τους υπουργούς Υγείας και Εσωτερικών και τους μετέφερε την εικόνα που ο ίδιος είχε αποκομίσει, ζητώντας παράλληλα να δώσουν άμεσα λύση και στα δύο προβλήματα. Για να δούμε...

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos