Διαβατήριο για επιστροφή της τρόικας

12 Νοεμβρίου 2014 13:01

Θέμα ημερών η επιστροφή της τρόικας, ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για να κλείσουν τα προαπαιτούμενα. Στην κορυφή της ατζέντας το δημοσιονομικό κενό, ο ΦΠΑ και τα «κόκκινα δάνεια».

Για τα «κόκκινα δάνεια» η κυβέρνηση εκτιμά ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε λύση, καθώς έχουν γίνει σχετικές διορθώσεις προκειμένου το σχέδιο να γίνει αποδεκτό και από την τρόικα. Στη φωτογραφία ο Α. Σαμαρ

Για τα «κόκκινα δάνεια» η κυβέρνηση εκτιμά ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε λύση, καθώς έχουν γίνει σχετικές διορθώσεις προκειμένου το σχέδιο να γίνει αποδεκτό και από την τρόικα. Στη φωτογραφία ο Α. Σαμαράς με τον Γκ. Χαρδούβελη

Θέμα ολίγων ημερών ή και ωρών είναι πλέον η λήψη απόφασης από την τρόικα για επιστροφή στην Αθήνα, με δεδομένο ότι έχει υπάρξει σημαντική πρόοδος σε αρκετά από τα προαπαιτούμενα, τα οποία οι δανειστές έχουν θέσει τα τελευταία 24ωρα.

Τα «βασικά αγκάθια» ήταν μέχρι χθες η κάλυψη του δημοσιονομικού κενού, τα «κόκκινα δάνεια» καθώς και η εξομοίωση του ΦΠΑ, θέματα στα οποία η συζήτηση μέσω emails επρόκειτο να συνεχιστεί και σήμερα το πρωί.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos