Ο πόλεμος των δεκαέξι ημερών

13 Δεκεμβρίου 2014 15:33

Σε μια αναμέτρηση, με νέα δεδομένα να προστίθενται καθημερινά, αναμένεται να εξελιχθεί η πολιτική μάχη για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στην πορεία προς την τρίτη ψηφοφορία. Οι 16 ημέρες μέχρι την 29η Δεκεμβρίου θα είναι καθοριστικές για το αποτέλεσμα.

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα αναμένεται να εξελιχθεί η πολιτική μάχη για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς κάθε ημέρα σχεδόν προστίθενται καινούργια δεδομένα στην πορεία προς την τρίτη και τελευταία κάλπη της 29ης Δεκεμβρίου, η οποία είναι και η σημαντικότερη.

Ο «πόλεμος» των 16 ημερών, μέχρι την 29η του μηνός, περιλαμβάνει δημόσιες παρεμβάσεις των πολιτικών ηγετών, σημαντικές επισημάνσεις από τους κοινοτικούς αξιωματούχους, πολλά αρνητικά δημοσιεύματα για τον κίνδυνο πολιτικής αστάθειας στην Ελλάδα, μίνι κραχ στο χρηματιστήριο, άνοδο των spreads, αλλά και εσωκομματικές συγκρούσεις και προβλήματα στη χάραξη της στρατηγικής των κομμάτων.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos