Σαμαράς: Στην τρίτη ψηφοφορία «παρών» δεν υπάρχει

23 Δεκεμβρίου 2014 15:41

«Παρά τις όποιες διαφορές και την τρομοκρατία λάσπης του δίδυμου Τσίπρα - Καμμένου, και άλλοι βουλευτές σήμερα ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας» ανέφερε σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της δεύτερης ψηφοφορίας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Ευελπιστώ στην τρίτη ψηφοφορία να αποφύγουμε τον εθνικό κίνδυνο και την εθνική περιπέτεια. Εκεί δεν θα υπάρχει "παρών", αλλά θα υπάρχει ονοματεπώνυμο. Και ο κάθε βουλευτής θα τεθεί ενώπιος ενωπίω με τη αγωνία των Ελλήνων και το συμφέρον της πατρίδας» σημείωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Εκεί ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του και την ευθύνη της ψήφου του ως προς τις συνέπειες, τη σταθερότητα, την ομαλότητα και το μέλλον της πατρίδας. Στην τρίτη ψηφοφορία "παρών" δεν υπάρχει».

«Ευελπιστώ στην τρίτη ψηφοφορία να αποφύγουμε τον εθνικό κίνδυνο και την εθνική περιπέτεια. Εκεί δεν θα υπάρχει "παρών", αλλά θα υπάρχει ονοματεπώνυμο. Και ο κάθε βουλευτής θα τεθεί ενώπιος ενωπίω με τη αγωνία των Ελλήνων και το συμφέρον της πατρίδας» σημείωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Εκεί ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του και την ευθύνη της ψήφου του ως προς τις συνέπειες, τη σταθερότητα, την ομαλότητα και το μέλλον της πατρίδας. Στην τρίτη ψηφοφορία "παρών" δεν υπάρχει», δήλωσε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα σε όλους.

«Η άρνηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ να ψηφίσουν την πρόταση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι η άρνηση στη συντήρηση, στη διατήρηση των ασκούμενων πολιτικών» σχολίασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.

«Ο τόπος πρέπει να αλλάξει σελίδα. Χρειάζεται αλλαγή στην Ελλάδα» είπε ο κ. Κουβέλης, ο οποίος ερωτηθείς για την ανεξαρτητοποίηση της Νίκης Φούντα, απάντησε λακωνικά: «Ο καθένας παίρνει τον δρόμο του».

«Ο ελληνικός λαός να είναι σίγουρος ότι η ελπίδα έρχεται. Με τη γέννηση του Χριστού και την απελευθέρωση της χώρας από τις πολιτικές που επιβάλλουν αυτήν τη στιγμή οι ξένοι κατακτητές. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Θα ξανάρθει το χαμόγελο. Οι ΑΝΕΛ είμαστε όρθιοι και θα παραμείνουμε όρθιοι μέχρι τέλους. Τα μαξιλάρια θα έχουν την τύχη όλων εκείνων που παραβίασαν την λαϊκή εντολή» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ενώ αναφερόμενος στην υπόθεση Χαϊκάλη, είπε πως την «έκρινε ο λαός».

«Απέναντι στη δυσοσμία ενός συστήματος που δε γιατρεύεται, απέναντι στα πολιτικά "πάρε - δώσε" των άλλων δυνάμεων, στους εκβιασμούς αλλά και τις αυταπάτες τόσο της κυβέρνησης όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο λαός μπορεί να αντιτάξει την οργάνωση πάλης του, την οργάνωση της λαϊκής συμμαχίας του, με ακόμα πιο δυνατό, αυτή τη φορά, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με αφορμή τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή ΠτΔ.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos