Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ η Ραχήλ Μακρή

09 Ιανουαρίου 2015 14:53

Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη, παρά τις αντιδράσεις των κομματικών στελεχών στο νομό, θα είναι τελικά η Ραχήλ Μακρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα της υποψηφιότητας της Ραχήλ Μακρή, έληξε με προσωπική του παρέμβαση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Τις προηγούμενες ημέρες η συμπόρευσή της με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε διαταραχθεί, καθώς απο την Κουμουνδούρου, λόγω και αντιδράσεων των τοπικών οργανώσεων του κόμματος στην Κοζάνη, είχαν αφήσει μοναδική επιλογή στην Ραχήλ Μακρή να είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματος στη μονοεδρική περιφέρεια των Γρεβενών, κάτι στο οποίο όμως η ίδια δεν συμφωνούσε.

Επίσης πληροφορίες ήθελαν τη Ραχήλ Μακρή να συζητά με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ για ένταξη στο δικό της ψηφοδέλτιο, κάτι το οποίο όμως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ διέψευσε όπως και η ίδια η κ. Μακρή, η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter ότι «δεν έχει χτυπήσει την πόρτα» του κόμματος.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos