Μεγάλη νίκη Μώραλη στον Πειραιά με ποσοστό 57,83%

02 Ιουνίου 2019 21:27

Τα αποτελέσματα στον β΄γύρο δείχνουν επανεκλογή με ποσοστό μεγαλύτερο από αυτή της πρώτης του νίκης το 2014 - Ο Γιάννης Μώραλης συγκέντρωσε ποσοστό 57,83% έναντι 55,23% πριν από πέντε χρόνια


Στον Γιάννη Μώραλη καταλήγει για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο δήμος Πειραιά.

 

Με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 98,34%, ο Γιάννης Μώραλης συγκεντρώνει ποσοστό 57,83% με τον Νίκο Βλαχάκο να συγκεντρώνει 42,17%.

Η επίδοση αυτή, μάλιστα, είναι ακόμα καλύτερη από αυτή που είχε πετύχει το 2014 όταν είχε κερδίσει τον δήμο με ποσοστό 55,23%.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη ο Γιάννης Μώραλης απευθύνθηκε σε όσους είχαν συγκεντρωθεί έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και είπε «εσείς πείρατε την τελική αποφαση. Μας δίνετε δύναμη για να συνεχίσουμε πιο δυνατά».

Έστειλε, παράλληλα, μήνυμα ενότητας ότι «θα συνεχίσουμε με όλους, χωρίς αποκλεισμούς και διαιρέσεις. Όλοι μαζί για τον Πειραιά. Κερδισμένη είναι όλη η πόλη, όλοι μαζί να κερδίσουμε».

Η συμμετοχή στον β΄γύρο των εκλογών στον δήμο Πειραιά έφτασε το 34,26%.

Η πρώτη ασφαλής εκτίμηση της Singular Logic που ανακοινώθηκε πριν τις 8 το βράδυ έδινε νίκη στον Γιάννη Μώραλη με ποσοστό 57,6%.

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos