ΚΚΕ: Παραδίδει τη βουλευτική έδρα η Ελ. Γερασιμίδου

08 Ιουλίου 2019 22:47

Τη βουλευτική της έδρα παραδίδει η εκλεγμένη με το ΚΚΕ, Ελένη Γερασιμίδου, λόγω -όπως είπε- αυξημένων υποχρεώσεων στο θέατρο και στην περιφέρεια Αττικής. Την έδρα καταλαμβάνει ο επόμενος σε ψήφους Γιάννης Γκιόκας.

Όπως τόνισε η κ. Γερασιμίδου «θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους πάνω από 4.000 ψηφοφόρους, που με την ψήφο τους τίμησαν εμένα και το ΚΚΕ στην εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής. Αυτές οι ψήφοι με γεμίζουν με δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο πλευρό του λαού μας, κάτι το οποίο τόσο πολύ είναι αναγκαίο στις μέρες μας».

«Ως γνωστόν οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στο θέατρο, αλλά και η ιδιότητα της εκλεγμένης περιφερειακής συμβούλου Ανατολικής Αττικής, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο να ανταποκριθώ με την επάρκεια που θα ήθελα, αλλά και που απαιτείται, στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα. Γι’ αυτό το λόγο επιλέγω να παραιτηθώ από βουλευτής και να παραδώσω την έδρα στον Γιάννη Γκιόκα, ο οποίος έχει αποδείξει ότι με επάρκεια και αποτελεσματικότητα μπορεί να ανταποκριθεί στο καθήκον αυτό», σημείωσε.

Παράλληλα, τόνισε πως θα είναι παρούσα «σε κάθε μάχη που έχουμε μπροστά μας».

«Θα είμαι παρούσα σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο λαός της Ανατολικής Αττικής, μέσα κι απ’ την ιδιότητα της περιφερειακής συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης. Θα είμαι παρούσα με το έργο μου σε όλους τους αγώνες που θα χρειαστούν την επόμενη μέρα, δίπλα στο ΚΚΕ», κατέληξε

thesstoday.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos