Κυβέρνηση: Πάνω από 4.000 επιχείρησαν να περάσουν στις Καστανιές

29 Φεβρουαρίου 2020 14:31

Πέτσας: Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να φυλάξουμε τα σύνορα - Έκανε λόγο για «οργανωμένη μαζική παράνομη απόπειρα παραβίασης συνόρων» - Νέες δυνάμεις της Αστυνομίας και του στρατού στον Έβρο, 52 πλοία Λιμενικού και Πολεμικού Ναυτικού στα νησιά


Για «οργανωμένη μαζική παράνομη απόπειρα παραβίασης συνόρων» την Παρασκευή έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παράλληλα διεμήνυσε ότι «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να φυλάξουμε τα σύνορά μας» απαντώντας σε ερώτηση για ενδεχόμενο κλείσιμο συνόρων.

«Η Ελλάδα άντεξε προστατεύοντας τα σύνορά μας και την Ευρώπη» πρόσθεσε ο κ. Πέτσας.

Σύμφωνα με τον ίδιο «απετράπησαν περισσότερες από 4.000 παράνομες είσοδοι» όπως είχε γράψει νωρίτερα το protothema.gr.

Διευκρίνισε, δε, ότι οι 66 που συνελήφθησαν αφού κατάφεραν να περάσουν τα σύνορα και να μπουν στο ελληνικό έδαφος «δεν έχουν σχέση με την Ιντλίμπ (σ.σ. στη Συρία)».

Η κυβέρνηση για τις νέες προσφυγικές ροές

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετέφερε, επίσης, τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και των Ενόπλων Δυνάμεων που, όπως είπε, «ίνουν πραγματική μαχη».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos