Κορωνοϊός: Αναμένονται ανακοινώσεις για έκτακτα μέτρα -Αύριο ανακοινώνεται που και ποια σχολεία θα κλείσουν

07 Μαρτίου 2020 14:58

Σε λίγη ώρα η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας θα ανακοινώσουν τα νέα στοιχεία από τα κρούσματα του κορωνοϊού και τα έκτακτα μέτρα που αποφασίστηκαν.

Νωρίτερα σήμερα, πραγματοποιήθηκε κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό. Σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκαν μέτρα για τη δημόσια υγεία και τις επιπτώσεις στην οικονομία από τον κορωνοϊό.

Επίσης, αύριο Κυριακή αναμένονται ανακοινώσεις από πλευράς κυβέρνησης για το ποια σχολεία και σε ποιες περιοχές θα χρειαστεί να κλείσουν λόγω προληπτικών μέτρων.
Στη σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου μετείχαν επίσης, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos