Πάτησε στην κορυφή του Ταΰγέτου το «Ζήσε Αθλητικά»

10 Μαρτίου 2020 17:01

Την ταμπέλα του καινοτόμου προγράμματος του Υφυπουργείου Αθλητισμού «Ζήσε Αθλητικά», για την προώθηση των Αθλητικών Αξιών στη νέα γενιά, κάρφωσε στην κορφή του


Προφήτη Ηλία (2.407 μέτρα), στον Ταΰγετο, ο Δημήτρης Παπανικολάου (Ολυμπιονίκης μπάσκετ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής «Ζήσε Αθλητικά» – συντονιστής του Επιχειρησιακού Προγράμματος), με συνοδοιπόρους τους ορειβάτες Γιάννη Μαθιόπουλο και Παναγιώτη Σπυρόπουλο.

Εξοπλισμένοι με μπαστούνια, αλυσίδες και προστατευτικά ξεκίνησαν την πορεία τους προς την υψηλότερη οροσειρά της Πελοποννήσου, με αποστολή τους να φτάσει το μήνυμα του Αθλητικού Ιδεώδους και του Αθλητικού Ήθους έως την χιονισμένη κορυφή του Ταϋγέτου. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες, μάλιστα, κατέστησαν την πολύωρη ανάβαση και κατάβασή τους, ιδιαίτερα σκληρή και απαιτητική, καθώς διήρκησε συνολικά 10 ώρες.
Η επίδοξη ομάδα όρισε νέο ραντεβού την Άνοιξη, με στόχο την κατάκτηση και της κορυφής του Ολύμπου, κάνοντας κοινωνούς του «Ζήσε Αθλητικά» ακόμα και τους Ολύμπιους Θεούς!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos