Κορωνοϊός – Μητσοτάκης: Είναι η ώρα να δείξουμε υπευθυνότητα, μένουμε σπίτι

16 Μαρτίου 2020 16:43

Κορωνοϊός: «Να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού» καλεί ο πρωθυπουργός – Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για την καθυστέρηση της διασποράς του ιού


Υπευθυνότητα ζητά από όλους τους πολίτες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Μητσοτάκης έκανε αναπαραγωγή του βίντεο του ΕΟΔΥ, που δείχνει τα μέτρα για την καθυστέρηση στη διασπορά του κορωνοϊού, με στόχο να προστατευτούν οι ευπαθείς ομάδες.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε να ακολουθήσουμε όλοι τις οδηγίες των ειδικών. «Να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σπίτι» αναφέρει στο twitter.

Αναλυτικά, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει:

«Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες. Είναι η ώρα να δείξουμε υπευθυνότητα: Να ακολουθήσουμε όλοι τις οδηγίες των ειδικών. Να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σπίτι».

protohema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos