Greece from home: Η πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού για την ενίσχυση της εικόνας της χώρας μας

03 Απριλίου 2020 21:11

Μια πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ & της Marketing Greece με την υποστήριξη της Google


Μία on line πλατφόρμα για την "Ελλάδα από το σπίτι"- Greece from Home δημιουργούν το υπουργείο Τουρισμού, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και η Marketing Greece, με την υποστήριξη της Google.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση της εικόνας της χώρας μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με βασικό μήνυμα «από το σπίτι» και τρεις κεντρικούς στόχους: να βοηθήσει πολίτες από όλο τον κόσμο να μείνουν σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική κουλτούρα, να ανακαλύψουν και να εμπνευστούν από τις ομορφιές της χώρας και τους επαγγελματίες του τουρισμού να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες με τη συνδρομή της Google. Και όλα αυτά μένοντας σπίτι. Η πλατφόρμα, με στόχο να διατηρήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των δυνητικών επισκεπτών της χώρας αξιοποιεί και το youtube, με πάνω από 1 δισ. ώρες βίντεο καθημερινά, αλλά και youtubers με τεράστια αποδοχή όπως τον Στέφανο Τσιτσιπά και τους αδερφούς Αντετοκούνμπο.

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos