Δημοσκόπηση Metron Analysis: Ανοίγει η ψαλίδα - Στις 21 μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

30 Απριλίου 2020 20:56

"Double score" για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά στη διαφορά στην πρόθεση ψήφου των πολιτών, όπως δείχνει η δημοσκόπηση που διενήργησε το Forum της Metron Analysis για το κεντρικό δελτίο ιδήσεων του Mega.

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία καταγράφει διπλάσιο ποσοστό από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το κυβερνών κόμμα λαμβάνει ποσοστό 42,5% έναντι 21,4 της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τρίτο κόμμα με χαμηλό, ωστόσο ποσοστό, έρχεται το ΚΙΝΑΛ με 5%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 4,7% και το Μέρα 25 με 3,2%. Κάτω από το όριο του 3% η Ελληνική Λύση και η Χρυσή Αυγή με μόλις 1,5%.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση κερδίζουν πόντους από τη διαχείριση της κρίσης ενώ ενδιαφέρον έχουν οι πιο δημοφιλείς υπουργοί.

Πολύ καλό βαθμό στην αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού, αλλά και γενικότερα σε όλα τα θέματα, παίρνει η κυβέρνηση με βάση τις απαντήσεις των πολιτών.

Παράλληλα, οι ψηφοφόροι δείχνουν να αγωνιούν πλέον για την επόμενη ημέρα στην οικονομία και τι αφήνει πίσω της η λαίλαπα του κορονοϊού.

thetoc.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos