Μητσοτάκης για Marfin: Παραιτείται το δημόσιο - 2,24 εκατ. ευρώ στους συγγενείς των θυμάτων

08 Μαϊος 2020 16:48

Ο πρωθυπουργός αποφάσισε να παραιτηθεί το Ελληνικό Δημόσιο από την αναίρεση που αφορά την αποζημίωση των συγγενών των θυμάτων της Marfin

Με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το Ελληνικό Δημόσιο, ως ελάχιστο δείγμα ηθικής υποχρέωσης, θα παραιτηθεί από την αναίρεση που αφορά την αποζημίωση των συγγενών των θυμάτων της Marfin.

Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης κατά ΜΜΕ και δημοσιογράφων για μονομερή προβολή θέσεων της κυβέρνησης
Αυτό σημαίνει ότι οι συγγενείς των θυμάτων θα μπορούν να εισπράξουν το ποσό της αποζημίωσης που επιδικάστηκε από το Εφετείο και ανέρχεται σε 2,24 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μητσοτάκης καλεί τους αρχηγούς στη Marfin: Για να τιμήσουν τους 3 νεκρούς "της βίας και του διχασμού"
Υπενθυμίζεται πως αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η αποκάλυψη της πλακέτας μνήμης για τους νεκρούς της Marfin, παρουσία της ΠτΔ, όπως γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε μέσω της ανάρτησής του τους αρχηγούς όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων να παραβρεθούν στέλνοντας το μήνυμα ότι θα "πρέπει να αφήσουμε πίσω την εποχή του διχασμού και της βίας με μία συμβολική αλλά αυτονόητη πράξη ενότητας".

Όχι στην πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Marfin από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θα καταθέσει στεφάνι αλλά με ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε πως "ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτίσει φόρο τιμής με την κατάθεση στεφάνου στο σημείο που θα στηθεί η πλακέτα μνήμης στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου", βαδίζοντας στα "χνάρια" του Περισσού.

Στεφάνι θα καταθέσει το ΚΚΕ για τους νεκρούς της Μαρφίν το Σάββατο - Δεν θα συμμετάσχει στην εκδήλωση για την πλακέτα μνήμης

Στον αντίποδα η Φώφη Γεννηματά σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να παραστεί, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του πρωθυπουργού.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos