Γ. Βρούτσης: Θετικό το ισοζύγιο της ΕΡΓΑΝΗ Ιουλίου

07 Αυγούστου 2020 15:19

Θετικό το ισοζύγιο της ΕΡΓΑΝΗ Ιουλίου με +67.911 θέσεις εργασίας λόγω «ανοίγματος» του τουρισμού. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις με σχεδιασμένες πολιτικές έχοντας πάντα στο επίκεντρο την υγεία και την προστασία των εργαζομένων.

Το ισοζύγιο ροών μισθωτής απασχόλησης σε περιβάλλον πανδημίας λόγω του COVID-19 για τον μήνα Ιούλιο 2020, αποτυπώνει ιδιαιτέρως θετικά αποτελέσματα, συγκριτικά με τους προηγούμενους μήνες, λόγω του ετεροχρονισμένου «ανοίγματος» του τουρισμού.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των επόμενων μηνών και τις επιπτώσεις της πανδημίας και της ύφεσης στην αγορά εργασίας. Συνολικά η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Εργασίας, θα συνεχίσει με στοχευμένες πολιτικές, ενέργειες και δράσεις, με υπευθυνότητα και χωρίς εφησυχασμό να υποστηρίζει την διατήρηση θέσεων εργασίας, έχοντας στο επίκεντρο την υγεία και την προστασία των εργαζομένων.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos