Γερμανία: Δείτε το βίντεο με την πτώση της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιούλια Κλόκνερ

09 Δεκεμβρίου 2020 18:26

Η Χριστιανοδημοκράτισσα υπουργός δεν είδε μάλλον ένα σκαλί - Με χαμόγελο αντιμετώπισε την πτώση της


Τέλος καλό όλα καλά για την Γερμανίδα υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιούλια Κλόκνερ, που σκόνταψα κι έπεσε την ώρα της κοινοβουλευτικής συνεδρίασης στην ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», η Χριστιανοδημοκράτισσα υπουργός δεν πρόσεξε πιθανόν ένα σκαλί κι έπεσε κάτω. Ευτυχώς δεν έπαθε κάτι σοβαρό.

Η ίδια πάντως όταν σηκώθηκε, αντιμετώπισε την τούμπα μ΄ ένα ωραίο χαμόγελο που φαινόταν αν και στο πρόσωπό της φορούσε μάσκα.

Πέφτοντας, της έπεσαν τα γυαλιά της στο πάτωμα και, όπως σχολιάζουν τα γερμανικά ΜΜΕ, ο Σοσιαλδημοκράτης υπουργός Οικονομικών, Όλαφ Σολτς, ήταν αυτός που έσπευσε να της τα δώσει.

Η άσχημη πτώση της Κλόκνερ σημειώθηκε στη διάρκεια συζήτησης στην Bundestag που αφορούσε τον προυπολογισμό της Καγκελαρίας. Η Γερμανίδα υπουργός φορούσε ψηλοτάκουνες γόβες, όπως προσθέτει η εφημερίδα Bild.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Κλόκνερ, πρώην δημοσιογράφος και «Βασίλισσα του Κρασιού» για το 1995 στο κρατίδιο Ρηνανία Παλαταινάτο, είχε αναλάβει την αντιπροεδρία του CDU και ο γερμανικός Τύπος προεξοφλούσε ότι θα είναι η «νέα Μέρκελ». Η Γιούλια με τα λακκάκια στα μάγουλα έχει πολλές ομοιότητες με το ίνδαλμά της.

Όπως και η «σιδηρά κυρία» της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ, έτσι και αυτή είναι ταμένη στο κόμμα. Γι΄αυτό και της γκρινιάζουν πολλές φορές ο σύντροφος αλλά και η οικογένειά της.

Για την 48χρονη Γιούλια η λέξη ρεπό δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο. Πρώην δημοσιογράφος, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να αναρριχηθεί επαγγελματικά αναλαμβάνοντας την θέση της διευθύντριας σύνταξης στο περιοδικό οινοποιίας «Sommelier».

Ξεκινάει την ημέρα της πάντα με ένα φλιτζάνι πικρό καφέ και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας. Η ίδια είναι αιμοδότρια και δωρήτρια οργάνων και προσπαθεί να διατηρήσει το βάρος της κάνοντας ποδήλατο.

Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει φιλανθρωπικό έργο. Είναι μέλος της Ένωσης για τα Παιδιά με μυική δυστροφία. Το 1996 προσχώρησε στην νεολαία του CDU και το 2003 έγινε δεκτή από το Εθνικό Συμβούλιο της Ένωσης Γυναικών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos