Μητσοτάκης: «Μέσα στο 2021 τα 18 Rafale από την Γαλλία»

15 Δεκεμβρίου 2020 19:17

«Κλείνει» τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών ο πρωθυπουργός με την ομιλία του στην Βουλή για τον προϋπολογισμό. Δείτε ζωντανή εικόνα από όσα λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη κλείνει ο κύκλος των τοποθετήσεων από τους πολιτικούς αρχηγούς στην Βουλή, όπου τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 15.12.2020, θα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός του 2021.

Με την πανδημία να ορίζει… τα πάντα σε όλο τον κόσμο -και κατ’ επέκταση και την οικονομία- η σημερινή μέρα δεν θυμίζει σε τίποτα άλλες χρονιές, όταν η ψήφιση του προϋπολογισμού, μια εκ των κορυφαίων κοινοβουλευτικών διαδικασιών, που παραδοσιακά έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, κέρδιζε όλα τα “βλέμματα”.

Αντιθέτως φέτος η όλη διαδικασία κινείται “στα χαμηλά” τόσο διότι το ενδιαφέρον στρέφεται στην εξέλιξη της πανδημίας όσο και για πρακτικούς λόγους: Κι αυτό επειδή ό, τι κι αν “περάσει” σήμερα η κυβέρνηση, αναμένεται να επικαιροποιηθεί αναλόγως των εξελίξεων το αμέσως επόμενο διάστημα στη χώρα μας.

Λίγο μετά τις 18:00, στο βήμα ανέβηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ανέλυσε τα πεπραγμένα της κυβέρνησης για την πανδημία, τόσο σε ό, τι αφορά τον τομέα της Υγείας, όσο κι εκείνον της οικονομίας αναφορικά με τις αναστολές συμβάσεων εργασίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos