Κουτσούμπας : Αναγκαίος ο μαζικός εμβολιασμός και η θωράκιση του ΕΣΥ

31 Δεκεμβρίου 2020 14:39

Το μήνυμα της αναγκαιότητας του μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού αλλά και της άμεσης θωράκισης του συστήματος Υγείας με μαζικές προσλήψεις υγειονομικών έστειλε ο Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος εμβολιάστηκε σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»


Το μήνυμα της αναγκαιότητας του μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού αλλά και της άμεσης θωράκισης του συστήματος Υγείας με μαζικές προσλήψεις υγειονομικών έστειλε ο Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος εμβολιάστηκε σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Το δύσκολο σταυρόλεξο της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας
Μάχη ζωής από ασθενείς και υγειονομικούς
Σε δήλωσή του μετά τον εμβολιασμό του υπογράμμισε ότι είναι ο μαζικός εμβολιασμός του πληθυσμού θα είναι μια μακροπρόθεσμη και χρονοβόρα διαδικασία επιμένοντας στην ανάγκη να ληφθούν τώρα μέτρα ενίσχυσης του ΕΣΥ.

Ολόκληρη η δήλωση του γραμματέα του ΚΚΕ έχει ως εξής:

«Σήμερα η σκέψη μας είναι στους ασθενείς, είναι στους υγειονομικούς, που δίνουν μάχη ζωής.

Η συμβολική αυτή κίνηση με τον εμβολιασμό σήμερα, θέλει να στείλει το μήνυμα για την αναγκαιότητα του μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού. Βέβαια αυτό είναι σχετικά χρονοβόρα, μακροπρόθεσμη διαδικασία, γι’ αυτό απαιτούνται τώρα μέτρα προστασίας της υγείας του λαού, θωράκισης του δημόσιου συστήματος υγείας, με μαζικές προσλήψεις υγειονομικών.

Φωνή κάτω από τις μάσκες
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την άφιξή του, συναντήθηκε με εργαζόμενους του νοσοκομείου, που απαιτούν μέτρα θωράκισης του συστήματος υγείας. «Κάτω από τις μάσκες έχουμε φωνή» έγραφαν οι πικέτες που κρατούσαν οι εργαζόμενοι που διεκδικούν μαζικές προσλήψεις, ατομικά μέσα προστασίας και πλήρη επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας.

Ο γραμματέας του ΚΚΕ έγινε δεκτός από τον υπουργό Υγείας, τον Διοικητή του νοσοκομείου και τον πρόεδρο του Σωματείου των εργαζόμενων.

tovima.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos