Βασίλης Κικίλιας: Λύγισε στο Special Report – Τα δάκρυά του όταν αναφέρθηκε στους ανθρώπους της υγείας

13 Ιανουαρίου 2021 01:00

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης με επίκεντρο την πανδημία και τα εμβόλια έδωσε στην εκπομπή Special Report του Ant1, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλας.


Προς το τέλος της συνέντευξης ο υπουργός υγείας, λύγισε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν αναφέρθηκε σε όλους τους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας και τα νοσοκομεία που σήκωσαν και σηκώνουν όλο το βάρος της πανδημίας του κορονοϊού

“Έχω δεθεί άρρηκτα με τις νοσηλεύτριες, τις τραπεζοκόμες τις καθαρίστριες τους γιατρούς τους ανθρώπους φυλάνε τα νοσοκομεία. Είναι συγκλονιστικοί. Θέλω να τους ευχαριστήσω” είπε ο Βασίλης Κικίλιας και λύγισε… σκουπίζοντας τα δάκρυά του

Για την πανδημία και τον σχεδιασμό των εμβολίων: Έχουμε αρκετά εμβόλια και θα έχουμε ακόμα περισσότερα τους επόμενους μήνες. Από τις 20 Ιανουαρίου ξεκινάμε τον εμβολιασμό στους πολίτες, με τους ηλικιωμένους πάνω από 85 ετών. Στόχος είναι οι 2 εκατομμύρια εμβολιασμοί το μήνα.

tlife.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos