Φάρμακο κατά του κορονοϊού παρουσίασε ο Νετανιάχου ενώπιον Μητσοτάκη – Και η Ελλάδα στις κλινικές δοκιμές

08 Φεβρουαρίου 2021 19:09

Μια «έκπληξη» έκρυβαν οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, με τον Έλληνα ομόλογό του, Κυριάκο Μητσοτάκη, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεων, ο κ. Νετανιάχου έβγαλε από την τσέπη του ένα φάρμακο που παρασκευάζεται στη χώρα του κι όπως είπε ο ίδιος έχει θεαματικά αποτελέσματα κατά του κορονοϊού. 

Το συγκεκριμένο φάρμακο είναι εισπνεόμενο και ήδη έχει δοκιμαστεί σε ασθενείς του Ισραήλ.

Αναφερόμενος στο σκεύασμα αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως είναι «πολύ χαρούμενος που συζητήσαμε αυτό το νέο φάρμακο», σημειώνοντας πως «η Ελλάδα θα συμμετάσχει στις κλινικές δοκιμές».

Ο κ. Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε τα κορυφαία ελληνικά νοσοκομεία να συμμετάσχουν στις κλινικές δοκιμές. “Θα είναι ένα παράδειγμα συνεργασίας μας που επεκτείνεται διαρκώς σε νέους τομείς” ανέφερε. 

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη εξάλλου τον κ. Νετανιάχου για τον γρήγορο ρυθμό που εμβολιάζει τους πολίτες του Ισραήλ.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που οι υπουργοί Τουρισμού μας υπογράφουν συμφωνία συνεργασίας στον τουρισμό. Θέλω να υποδεχθώ όσο το δυνατόν συντομότερα Ισραηλινούς τουρίστες στην Ελλάδα», ανέφερε ακόμη σε κοινές του δηλώσεις μετά τη συνάντηση του με τον Ισραηλινό ομόλογο του, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos