Με αναφορά στον Γιάννη Ραγκούση έκλεισε την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή!

25 Φεβρουαρίου 2021 16:43

Εκατέρωθεν «βολές» είχε η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών, η οποία διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Μετά τις πρωτολογίες και δευτερολογίες του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ακολούθησε η τριτολογία του πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη ο οποίος με αφορμή τα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες στο Διαδίκτυο και έχουν χαρακτηριστεί ως «καμπάνια χυδαιότητας», απευθύνθηκε στον κ. A. Τσίπρα κλείνοντας την ομιλία του ως εξής:

«Πράγματι στο Διαδίκτυο λέγονται σκληρά πράγματα ορισμένες φορές. Θέλω να τελειώσω με το εξής: «Αρρωστημένα εγωπαθής ο Τσίπρας, ο πιο ανέντιμος πολιτικός της Μεταπολίτευσης», «ο Τσίπρας είναι τόσο λίγος που σε κάνει να νιώθεις ότι όταν τον επικρίνεις είναι σαν να κλέβεις Εκκλησία», «ο Τσίπρας έχει τελειώσει πολιτικά. Το μόνο ερώτημα είναι αν θα φύγει μόνος του ή εξαναγκασμένος».

Και ο πρωθυπουργός συνέχισε απευθυνόμενος στο κ. Τσίπρα: «Ποιος τα έλεγε όλα αυτά; O κ. Ραγκούσης που είναι δίπλα σας. Ποιος είναι πιο υποκριτής; Αυτός που ήρθε σε σας ή εσείς που τον δεχτήκατε;».

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos