Σε Σύρο και Τήνο ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης

02 Απριλίου 2021 16:14

Τα νησιά των Κυκλάδων, Σύρο και Τήνο επισκέφτηκε το τριήμερο ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Φιλήμονας Ζαννετίδης για να

δει από κοντά την κατάσταση ετοιμότητας των Σφαγείων, για να ακούσει προβλήματα και να δώσει απαντήσεις και λύσεις στα προκύπτοντα θέματα της αρμοδιότητας του. Στη Σύρο είχε συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες, κυρίως με κτηνιάτρους για να εξετάσουν τα θέματα των προετοιμασιών για τις ανάγκες του Πάσχα. Ευρισκόμενος στη Σύρο συμμετείχε στο Περιφερειακό συμβούλιο στο οποίο εισηγήθηκε το θέμα για την ίδρυση του πολυδύναμου περιφερειακού ιατρείου Νότιας Ρόδου.

Την επομένη μετέβη στη Τήνο, όπου κι εκεί είχε συνάντηση στο επαρχείο με την έπαρχο Νατάσα Δεληγιάννη και τους υπηρεσιακούς του Αγροτικού τομέα. Επίσης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιωάννη Καλαδίτη, τον αντιπρόεδρο Ευάγγελο Σιώτο, τον γραμματέα Νίκο Πόντη, το μέλος Σάββα Δαβιό, τον διευθυντή Ιωσήφ Δελατόλα και τον προϊστάμενο του Τυροκομείου γεωπόνο Μάνθο Βίλλα. Τέθηκαν θέματα Κτηνιάτρου, πιστοποιήσεις προϊόντων, προβλήματα αγροτών, Θέματα προβολής μέσω Εκθέσεων, Προγραμματική με τον Δήμο για επισκευή του Σφαγείου τόνωση νέων αγροτών. Για όλα αυτά ο κ. Ζαννετίδης έδωσε οδηγίες για τον χειρισμό των ενεργειών που θα πρέπει να ακολουθηθούν για όσο το δυνατόν μεγαλύτερα και καλύτερα αποτελέσματα. Ακολούθως ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού τομέα πραγματοποίησε μία σειρά επισκέψεων μαζί με τον γεωπόνο της Περιφερειακής ενότητας Τήνου Γιάννη Ασπρόμουγκο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε:

Επίσκεψη στο αλλαντοποιείο Γιάννη Κρητικού,

Στο υπό κατασκευή οινοποιείο του Κήπου της Ξυνάρας,

Στο οινοποιείο του Ιωάννη Βαπτιστή Μωραΐτη στη Στενή,

Στο Τυροκομείο της Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου και

Στο σφαγείο του νησιού όπου συζητήθηκαν και τα προβλήματα με τον Πρόεδρο της Επιχείρησης Σφαγείου-Ελαιοτριβείου Φίλιππο Οριανό.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos