Τήνος: «Είστε ο κύριος Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός;» – Το στιγμιότυπο που συζητήθηκε στην παραλία

20 Ιουνίου 2021 15:21

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεμίζει τις μπαταρίες του στην Τήνο και η παρουσία του, είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητη. Στην παραλία όπου βρέθηκε, καταγράφηκε ένα στιγμιότυπο που προκάλεσε χαμόγελα…

Ο πρωθυπουργός ταξίδεψε στην Τήνο, με το πλοίο της γραμμής, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φρόντισε να δει τις ομορφιές του νησιού και να χαλαρώσει σε ορισμένες από τις πιο όμορφες παραλίες. Στην παραλία Μπάλος μίλησε με πολλούς από τους λουόμενους που ήταν εκεί και δέχτηκε με χαρά να φωτογραφηθεί με δύο μικρά κοριτσάκια που του ζήτησαν να έχουν μια selfie μαζί του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σηκώθηκε, πλησίασε τα δύο παιδιά και έβγαλε τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω. Αμέσως μετά, τα δύο κορίτσια ανέβασαν τη φωτογραφία στο Instagram. Μια εικόνα που σίγουρα θα έχουν να θυμούνται στο πέρασμα των χρόνων.

O πρωθυπουργός θα αναχωρήσει το απόγευμα από την Τήνο για την Αθήνα, καθώς αύριο το πρωί θα πάει στην Αίγυπτο στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης, όπου στο Κάιρο θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Σίσι, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια όπου θα έχει συνάντηση με τον Πατριάρχη Θεόδωρο Β’.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos