Κεραμέως: Μόνιμος διορισμός 11.700 εκπαιδευτικών στη γενική εκπαίδευση φέτος

06 Ιουλίου 2021 15:55

Τον μόνιμο διορισμό 11.700 εκπαιδευτικών στη γενική εκπαίδευση φέτος ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Οι διορισμοί θα γίνουν άμεσα, μέσα στο καλοκαίρι.

Όπως σημείωσε η υπουργός Παιδείας, όλοι οι διορισμοί, «που είναι οι πρώτοι μετά από δώδεκα χρόνια, θα πραγματοποιηθούν τώρα το καλοκαίρι και είναι υπερδιπλάσιοι από τους 5.250 για τους οποίους είχαμε δεσμευθεί για φέτος».

«Σε άριστη συνεργασία με τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών, προχωρούμε στην κάλυψη βασικών αναγκών των σχολείων σε ανθρώπινο δυναμικό, που ως σήμερα καλύπτονταν από αναπληρωτές», συμπλήρωσε. Πέρυσι, πρόσθεσε η κ. Κεραμέως, έγιναν 4.500 μόνιμοι διορισμοί στην ειδική αγωγή μέσω ΑΣΕΠ, «που δεν είχαν πραγματοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν».

Η κ. Κεραμέως καταλήγει, «με διορισμούς, επιμορφώσεις, βελτιωτική αξιολόγηση, επενδύουμε στο πολυτιμότερο κεφάλαιο της εκπαίδευσης, το ανθρώπινο δυναμικό μας».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την εξής ανάρτηση στο διαδίκτυο για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών:

«Μετά από 12 χρόνια, προχωράμε άμεσα σε 11.700 μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών στη γενική εκπαίδευση, που θα καλύψουν τις ανάγκες που μέχρι σήμερα καλύπτονταν από αναπληρωτές. Ενισχύουμε το ανθρώπινο δυναμικό & οικοδομούμε το νέο αναβαθμισμένο σχολείο που αξίζουν οι μαθητές μας».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos