Τσίπρας: Εγώ τα παιδιά μου θα τα εμβολίαζα, θα ξένοιαζα από έναν μπελά

13 Ιουλίου 2021 16:15

Συνέντευξη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη παραχώρησε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τους εμβολιασμούς των ανηλίκων.

«Εφόσον η επιστήμη προκρίνει αυτή την επιλογή, εγώ τα παιδιά μου θα τα εμβολίαζα. Θα ξένοιαζα ο ίδιος από έναν διαρκή μπελά. Είναι μικρότερο φυσικά το ποσοστό των παιδιών που νοσούν βαριά. Εντούτοις ξέρω πολλούς γονείς αυτή την περίοδο που τα παιδιά τους – καλοκαίρι είναι – θέλουν να πάνε να διασκεδάσουν, έχουν μείνει δυο χρόνια κλεισμένα, πηγαίνουν στα νησιά, κάνουν πάρτι. Τι θέλετε να κάνουν τα νέα παιδιά; Πάρτι θα κάνουν.

Άρα λοιπόν το να είναι κανείς εμβολιασμένος και το να έχει ξεμπερδέψει με αυτή τη σκοτούρα να καταστραφούν οι διακοπές τους, νομίζω ότι είναι καλό και για τους ίδιους», τόνισε.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ακόμη πως «πρέπει να μιλήσουμε στη γλώσσα των παιδιών. Η κυβέρνηση πρέπει να κάνει μία καμπάνια. Ούτε εγώ μπορώ να τους μιλήσω που είμαι 47. Πρέπει να είσαι στη λογική τους. Να πιάσεις το κουμπί του αισθήματός της».

Δείτε το απόσπασμα μετά το 39:30 στο παρακάτω βίντεο…

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos