Αύριο, πιθανότατα, ο ανασχηματισμός -Δομικός, με μετακινήσεις κορυφαίων υπουργών, αποπομπές και αλλαγές

29 Αυγούστου 2021 13:22

Τις τελευταίες ώρες τα μολύβια έχουν κατέβει στα περισσότερα υπουργεία και το μοναδικό θέμα συζήτησης είναι ο αναμενόμενος ανασχηματισμός.

Όλοι προεξοφλούν την αναδόμηση του υπουργικού συμβουλίου πριν την άνοδο του πρωθυπουργού στη Βόρεια Ελλάδα για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και όσο πλησιάζει η στιγμή αυτή είναι σε κόκκινο συναγερμό για τις ανακοινώσεις. Η σιγή ασυρμάτου που υπάρχει από το Μέγαρο Μαξίμου επιτείνει την αγωνία, καθώς οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τις προθέσεις του κ. Μητσοτάκη και οι ελάχιστοι που γνωρίζουν δεν μιλούν. 

Κοινή παραδοχή στο κυβερνητικό στρατόπεδο είναι ότι η κυβέρνηση έχει πληγεί από τις πυρκαγιές και απαιτείται μια πολιτική κίνηση που θα συμβολίσει την αναγνώριση των λαθών που έγιναν, αλλά, ταυτόχρονα θα δώσει το μήνυμα για επανεκκίνηση. 

 «Οι ευθύνες, στον βαθμό που μπορούν να προσωποποιηθούν, θα αποδοθούν την κατάλληλη στιγμή, όχι την ώρα της μάχης», είχε δηλώσει ο κ. Μητσοτάκης στην συνέντευξη τύπου για τις πυρκαγιές, αφήνοντας από τις 12 Αυγούστου ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός ανασχηματισμού. Η ώρα αυτή έχει φτάσει και πλέον μετράμε αντίστροφα για τις ανακοινώσεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos