Πλεύρης: Επικοινωνία με την οικογένεια της Μυρτούς για τη μεταφορά της στη Γερμανία

27 Σεπτεμβρίου 2021 16:12

Ποσοστό εμβολιασμού για τον ενήλικο πληθυσμό στη χώρα που αγγίζει πλέον το 70%, ανακοίνωσε από τη Βουλή ο Θάνος Πλεύρης. Μιλώντας κατά τη διάρκεια συζήτησης νομοσχεδίου ο υπουργός Υγείας σημείωσε πως το νούμερο αυτό ανεβαίνει στο 80% για άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών.

«Δυστυχώς υπάρχουν άνω των 60 χρόνων, 600.000 άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα της Μυρτώς, της νεαρής που ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια από την επίθεση που είχε δεχθεί στην Πάρο τονίζοντας πως η Πολιτεία θα κάνει ότι χρειαστεί προκειμένου να την βοηθήσει.

«Όλοι συγκλονιστήκαμε βλέποντας τη μητέρας της που αναφέρθηκε στη δυνατότητα να βρεθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στη Γερμανία. Έχω επικοινωνήσει με την οικογένεια θα είμαστε δίπλα στη Μυρτώ και ως άνθρωπος και ως υπουργείο για να λυθούν οι διαδικασίες για να έχει τη καλύτερη δυνατή θεραπεία και αυτό το κορίτσι που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ να νιώσει ότι είναι δίπλα της η πολιτεία», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Όπως εξήγησε λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας σε δημοσιογράφους θα υπάρξει συνάντηση με την μητέρα της κοπέλας και επικοινωνία με τον ομόλογό του στη Γερμανία προκειμένου να λυθούν τα όποια ανοιχτά ζητήματα υπάρχουν και να μεταβεί η κοπέλα στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos