Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Αναδίπλωση Παπανδρέου: Δεν μίλησα για νοθεία

09 Δεκεμβρίου 2021 21:44

Ανακοίνωση αναδίπλωσης απέστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά την έκταση που πήρε η είδηση πως θέτει ζήτημα για το αδιάβλητο της διαδικασίας των εκλογών του ΚΙΝΑΛ με επιστολή του στην ΕΔΕΚΑΠ.


Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος στον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών, σημειώνει με ανακοίνωσή του πως δεν μίλησε ποτέ νοθεία ούτε προχώρησε σε καταγγελία.

 Αναλυτικότερα η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου αναφέρει: «Με αφορμή δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σχετικά με την επιστολή του Γιώργου Α. Παπανδρέου προς την ΕΔΕΚΑΠ, διευκρινίζεται ότι, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, δεν προέβη σε οποιαδήποτε καταγγελία, αντιθέτως, ζήτησε από την ΕΔΕΚΑΠ, να διερευνηθούν καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο αρμόδιο όργανο. Ουδείς μίλησε για νοθεία, ουδείς έθεσε θέμα για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, όπως όφειλε, έπραξε το αυτονόητο για την Παράταξη και το σεβασμό των κανόνων της εκλογικής διαδικασίας και με σκοπό τη διασφάλιση της διαδικασίας της ερχόμενης Κυριακής».

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos