Οργισμένος ο Αλέξης Τσίπρας με Παναγιώτη Κουρουμπλή – Τον διέγραψε αφού δεν ανακάλεσε το «δολοφόνοι»

16 Δεκεμβρίου 2021 20:08

Έντονοι εσωκομματικοί τριγμοί προκλήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αναφορές που έκανε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στη μέσα Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αποκάλεσε «δολοφόνους» τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, με αφορμή την αντιμετώπιση της πανδημίας και το ζήτημα με τους θανάτους εντός κι εκτός ΜΕΘ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται οργισμένος με τον βουλευτή του, ζητώντας του να ανακαλέσει τα όσα είπε.

Βουλή: Μομφή του Προέδρου της Βουλής στον Παναγιώτη Κουρουμπλή γιατί αποκάλεσε δολοφόνους τους βουλευτές ΝΔ

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Υπάρχουν ευθύνες αλλά εμείς δεν στοχοποιούμε τον αντίπαλό μας», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως άφηνε να εννοηθεί ακόμα και το ενδεχόμενο διαγραφής του βουλευτή αν δεν ανακαλέσει.

 Κάτι τελικά το οποίο και έγινε, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε επιστολή με την οποία γνωστοποιεί πως ο κ. Κουρουμπλής διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε το βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos