Συνάντηση Ανδρουλάκη - Σακελλαροπούλου με φόντο την πανδημία και την οικονομία

17 Δεκεμβρίου 2021 14:47

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και της ανακοίνωσε ότι το κόμμα του θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό

Με το βλέμμα στην πανδημία αλλά και την οικονομία επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο την Παρασκευή ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Η συνάντηση του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, έγινε σε θερμό κλίμα. Ο κ. Ανδρουλάκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της πανδημίας ζητώντας εθνική συνεννόηση.

Όπως δήλωσε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο κ. Ανδρουλακης, συνομιλώντας με την κυρία Σακελλαρόπουλου την ευχαρίστησε για την συνάντηση, υπογράμμισε την ανάγκη εθνικής συνεννόησης όσον αφορά την πανδημια ενώ ανακοίνωσε ότι το κόμμα του θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό.

androylakis-proedriko-megaro
1androylakis-proedriko-megaro


Επανέλαβε την έκκληση του προς τους πολίτες να εμβολιαστούν υπογραμμίζοντας ότι ειναι το μόνο όπλο απέναντι στην πανδημία. Ζήτησε από την κυβέρνηση παράλληλα, την ενίσχυση του Συστήματος Υγείας αλλά και πιο σωστή ενημέρωση για το εμβόλιο.

Επιπλέον, την ενημέρωσε για την χθεσινή παρέμβαση του στο Συμβούλιο των PES για το εμπάργκο όπλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τουρκία. Όπως τόνισε, η Άγκυρα αποτελεί ένας παράγοντας αστάθειας στην περιοχή.

Μιλώντας για τους πόρους του Ταμείου  Ανάκαμψης, ο κ. Ανδρουλακης τόνισε ότι πρέπει να αξιοποιηθούν σωστά τα χρήματα σε τομείς που υπάρχουν ανάγκες.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος  του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Σωτηρία» και συνομίλησε με την διοίκηση και τους εργαζόμενους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos