Κυριάκος Μητσοτάκης: LIVE - Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο «Ενώπιος Ενωπίω»

14 Ιανουαρίου 2022 00:03

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ενώπιος Ενώπιω” για την πανδημία του κορονοϊού, τον εμβολιασμό, την οικονομία και τα ελληνοτουρκικά.

“Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος για την εξέλιξη της πανδημίας. Οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας εξακολουθούν και κινδυνεύουν και απο τη μετάλλαξη Όμικρον”, είπε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης. Και συνέχισε: “Πρέπει να επιταχύνουμε και άλλο τον εμβολιασμό και να κάνουμε πολλά τεστ. Πιστεύω ότι τα μέτρα αυτά τα πήραμε την κατάλληλη χρονική συγκυρία”.

“Ο ιός μας επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις. Διαχειριστήκαμε μία πολύ δύσκολη χρονιά. Αντιλαμβάνομαι την κούραση όλων… Όμως πρέπει να δούμε πού βρισκόμαστε σήμερα. Ως προς τους νεκρούς ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, όμως έχουμε το 82% των ενηλίκων που έχουν εμβολιαστεί”.

“Έχουμε υπερδιπλασιάσει τις ΜΕΘ και έχουμε προσλάβει όποιον ήταν διαθέσιμος. Έχουμε κάνει ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό”, είπε στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός, ευχαριστώντας όλους τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ και τονίζοντας ότι “δεν κατέρρευσε, ούτε θα καταρρεύσει”.

Αναφερόμενος στη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως “δεν μας είπε τίποτα που δεν γνωρίζαμε”.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos