Μητσοτάκης: Χωρίς αναστολή οι ποινές για την οπαδική βία -Τέλος η εισφορά αλληλεγγύης από το 2023

11 Φεβρουαρίου 2022 20:56

Στοχευμένα μέτρα στήριξης των πολιτών και όχι οριζόντια, για όσο διαρκεί η αναταραχή στην αγορά ενέργειας προαναγγέλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ και θα μεταδοθεί το πρωί του Σαββάτου.

Παράλληλα o πρωθυπουργός εκδήλωσε την αισιοδοξία του για το ότι από τον Μάιο είναι δυνατόν να υπάρξει αποκλιμάκωση. Ανακοίνωσε επίσης ότι το 2023 συνταξιούχοι και δημόσιοι υπάλληλοι που εξακολουθούν να πληρώνουν την εισφορά αλληλεγγύης θα σταματήσουν καθώς και ότι θα είναι σημαντική η αύξηση του κατώτατου μισθού που θα ισχύσει από την 1η Μαΐου.

Μητσοτάκης για οπαδική βία
Μεταξύ άλλων για τα μέτρα αντιμετώπισης της οπαδικής βίας προανήγγειλε κατάργηση του ιδιώνυμου επισημαίνοντας ότι δεν θα υπάρχουν αναστολές γι αυτούς που τιμωρούνται για αθλητική βία. Προαναγγέλλει ότι οι οργανωμένοι οπαδοί θα μπαίνουν μόνο με εισιτήριο διαρκείας στις θύρες τους και στέλνει σαφή μηνύματα στις ΠΑΕ αλλά και στους οργανωμένους που αντιδρούν γιατί όπως λέει αν δεν λύσουμε το θέμα της βίας τώρα δεν θα το λύσουμε ποτέ».

Σε απόσπασμα που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο πρωθυπουργός επισημαίνει:

Για τα μέτρα στήριξης όσο διαρκεί η ενεργειακή κρίση
«Θα εξακολουθούμε να παρέχουμε αυτή την στήριξη για όσο καιρό διαρκεί αυτή η αναταραχή στην αγορά της ενέργειας που ελπίζουμε ότι θα είναι προσωρινή. Είδατε ότι ο υπουργός ανακοίνωσε τα μέτρα για τον Φεβρουάριο». Επίσης εκδηλώνει την αισιοδοξία του ότι από τον Μάιο είναι πιθανό να δούμε μία αποκλιμάκωση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos