300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σφοδρό επεισόδιο Ακάρ με Έλληνες βουλευτές στην Κωνσταντινούπολη- Εντονος διάλογος...έφυγε εκνευρισμένος

14 Ιουνίου 2022 16:41
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σφοδρό επεισόδιο Ακάρ με Έλληνες βουλευτές στην Κωνσταντινούπολη- Εντονος διάλογος...έφυγε εκνευρισμένος

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Έντονο επεισόδιο υπήρξε νωρίτερα σήμερα Τρίτη στην Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία, όταν ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χολουσί Ακάρ, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον της ελληνικής αντιπροσωπείας της Βουλής, που απαρτιζόταν από τους Σπήλιο Λιβανό, Μανούσο Βολουδάκη και Ανδρέα Λοβέρδο, κατά τη διάρκεια συνόδου του ΝΑΤΟ.

Σφοδρό επεισόδιο Ακάρ με Έλληνες βουλευτές στην Κωνσταντινούπολη- Εντονος διάλογος...έφυγε εκνευρισμένος
Παραλήρημα Μπαχτσελί: Ζητά την ανακήρυξη ΑΟΖ σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο και μετά...και τα νησιά
Είχαν προηγηθεί έντονες παρεμβάσεις των Ελλήνων βουλευτών, που κατηγόρησαν την Τουρκία και για την κατοχή της Κύπρου, αλλά και τις συνεχείς παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά.

Ο κ. Ακάρ εκνευρίστηκε τόσο από τις παρεμβάσεις της ελληνικής αντιπροσωπεία που απαντούσε στις ερωτήσεις των Ελλήνων βουλευτών φανερά εκνευρισμένος και τελικά αποχώρησε από την αίθουσα.

 Στην ομιλία του o Τούρκος υπουργός άρχισε να θέτει θέματα χωρικών υδάτων, αποστατιωτικοποίηση νησιών, ενώ κατηγόρησε και την Ελλάδα για υποστήριξη της τρομοκρατίας. Σε αυτό το σημείο, πήραν τον λόγο οι Έλληνες βουλευτές και είπαν ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και ότι η Ελλάδα καταπολεμά την τρομοκρατία.

Οι Έλληνες βουλευτές πήραν τον λόγο και του απάντησαν πως η Ελλάδα καταπολεμά την τρομοκρατία. Επίσης του είπαν ότι δεν μπορείτε να ισχυρίζεστε εσείς ότι σέβεστε την κυριαρχία εδαφών όταν έχετε εισβάλει στη Κύπρο και πρόσθεσαν, αναφερόμενοι στην πολιτική της Τουρκίας, "αμφισβητείτε την κυριαρχία πολλών νησιών".

Ειδικότερα, απαντώντας σε ερωτήσεις έπειτα από την ομιλία του, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ επιτέθηκε με σφοδρότητα σε Έλληνα βουλευτή που δήλωσε: "Η κατοχή σας συνεχίζεται στη βόρεια Κύπρο”.

"Αν λέτε ότι το βόρειο τμήμα της Κύπρου είναι κατεχόμενο, τότε σημαίνει ότι θέλετε να πολεμήσετε γι’ αυτό. Η Τουρκία δεν είναι κατακτητής στα βόρεια της Κύπρου. Εκεί έγιναν σφαγές και πραξικοπήματα μέχρι το 1974. Οι ζωές των Ελλήνων, συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων, κινδύνευαν. Ξεκινήσαμε την Ειρηνευτική Επιχείρηση το 1974” είπε σε έντονο ύφος ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu.

 "Μέχρι τώρα, τόσο ο νότος όσο και ο βορράς ζούσαν με ειρήνη και ηρεμία. Πρέπει να το δείτε αυτό. Δεν πρέπει να είμαστε προκατειλημμένοι. Το 2014, οι Τούρκοι αποδέχθηκαν το Σχέδιο Ανάν του ΟΗΕ για λύση, παρ' όλες τις ελλείψεις του. Η ελληνική πλευρά δεν το δέχτηκε” συνέχισε ο Χουλουσί Ακάρ.

Ο Χουλουσί Ακάρ συνέχισε κάνοντας λόγο για υπόθαλψη τρομοκρατών σε στρατόπεδο μεταναστών στην Ελλάδα.

 "Αν βάλετε PKK/YPG, FETO, που έβλαψαν τον λαό μας, σκότωσαν 40 χιλιάδες ανθρώπους, στο στρατόπεδο εκεί, αυτό δεν λέγεται συμμαχία. Κάτι τέτοιο είναι ενάντια στη φιλία. Αυτή η κατάσταση βλάπτει επίσης τη συμμαχία και έρχεται σε αντίθεση με την πνεύμα συμμαχίας” συνέχισε ο Ακάρ, με Έλληνα βουλευτή να του απαντά πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

{https://twitter.com/trthabercanli/status/1536669142476017665?s=20&t=F_vw5FPWknqTnpKmlFf_mA}

Κικίλιας: Επίθεση από Τούρκους με ύβρεις και απειλές στο Instagram- "Ελάτε γαμ@@ ελληνικά σκυλιά"
"Μην λέτε όχι. Κανείς δεν ξέρει για το στρατόπεδο του Λαυρίου στην Ελλάδα. Ομοίως, στη Σουηδία, τα μέλη του PKK/YPG κάνουν τα πάντα. Δεν έχει να κάνει με την ανθρωπότητα, τη δημοκρατία ή τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αν δίνονται τόσες πολλές ευκαιρίες στους τρομοκράτες, είναι απολύτως φυσιολογικό να μην θέλουμε να είμαστε με αυτούς τους ανθρώπους” συνέχισε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, στη συνέχεια η ελληνική αντιπροσωπεία ανέφερε ότι: Η τουρκική Πολεμική Αεροπορία πετά πάνω από τα ελληνικά νησιά” με τον Χουλουσί Ακάρ να απαντά πως:

"Ελληνικά αεροσκάφη ήρθαν στην ηπειρωτική μας χώρα στις 27 Απριλίου και παραβίασαν τον εναέριο χώρο μας σε Datça, Didim και Dalaman. Θα έρθετε από την ηπειρωτική Ελλάδα στην ηπειρωτική Τουρκία και θα παραβιάσετε τον εναέριο χώρο μας από τόσα χιλιόμετρα μακριά, τι να κάνουμε από εδώ και πέρα; Τι περιμένετε; Έχουμε εικόνες από τα ραντάρ, τις δώσαμε στις συμμαχικές χώρες. Τους απαντήσαμε στις 28 Απριλίου" ανέφερε ο Τούρκος υπουργός.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος, Δημοτικό Συμβούλιο: Δείτε τι αποφασίστηκε για τη μεταφόρτωση και αποθήκευση των αποβλήτων του Δήμου (Βίντεο)
  • Pulse: Στις 16,5 μονάδες το προβάδισμα ΝΔ, είναι το 2ο μεγαλύτερο από το 2016 (Βίντεο)
  • Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Πόσο τραβάει ένα κόμμα Καρυστιανού
  • Παρέμβαση της Κατερίνας Μονογυιού για την έγκαιρη ανάρτηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων της Ανάφης
  • 505.217 ευρώ για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
  • Αδιέξοδο στις συνομιλίες για τη Γροιλανδία - Οι κόκκινες γραμμές Κοπεγχάγης και Νουούκ (Βίντεο)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Πιερρακάκης: Έρχονται στα κινη...
Fuel Pass 2: Ανακοινώνει ενισχ... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

dauwin mobile 1

agnantio new 23

dauwin mobile2

epimelitirio3

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Φεβρουάριος 2026 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Θάλασσα και στεριά αξεχώριστα σε πλατεία, προβλήτα και παραλία του νησιού εξαιτίας φουσκοθαλασσιάς (Βίντεο)

Πάρος: Θάλασσα και στεριά αξεχώριστ...

13 Φεβρουαρίου 2026
Πάρος: Καταστροφή τμήματος ενός από τους ωραιότερους πεζόδρομους στο νησί εξαιτίας της κακοκαιρίας (Bίντεο)

Πάρος: Καταστροφή τμήματος ενός από...

14 Φεβρουαρίου 2026
Πάρος: Απέραντη «λίμνη» έγινε ολόκληρη περιοχή – Πλημμύρισαν αθλητικές εγκαταστάσεις  (Βίντεο)

Πάρος: Απέραντη «λίμνη» έγινε ολόκλ...

13 Φεβρουαρίου 2026

Τελευταία Νέα

Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν 2-2: Όλα θα κριθούν στην Τσεχία

Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν 2-2:...

19 Φεβρουαρίου 2026
Κλήρωση Τζόκερ 19/2/2026: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν

Κλήρωση Τζόκερ 19/2/2026: Αυτοί είν...

19 Φεβρουαρίου 2026
Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα

Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα

19 Φεβρουαρίου 2026

MHT 252147

  mit2

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου / Δ.Σ
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2026  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ