Διπλασιάζεται το επίδομα στέγασης μαθητών 50 επαγγελματικών σχολών της ΔΥΠΑ – Ο σχεδιασμός για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της

15 Σεπτεμβρίου 2022 13:18

Θέλουμε να πάμε σιγά σιγά σε μια σύγχρονη στεγαστική πολιτική με πολλά διαφορετικά εργαλεία για να πετύχουμε τους στόχους μας, τόνισε ο ο διοικητής της ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, πρώην ΟΑΕΔ), Σπύρος Πρωτοψάλτης, κατά τη σημερινή εξειδίκευση των μέτρων για την κοινωνική στέγαση.

Όπως είπε τον περασμένο Απρίλιο με την ψήφιση του ν/σ «Δουλειές Ξανά» ξεκαθαρίστηκε ότι η αρμοδιότητα στεγαστικής πολιτικής είναι της ΔΥΠΑ και αυτό δίνει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα αξιοποίησης του αποθεματικού ύψους 1,6 δισ. για αυτόν τον σκοπό.

Επισήμανε ακόμα ότι είναι ξεκάθαρη η ανάγκη αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του οργανισμού με κάθε πρόσφορο τρόπο ενώ για πρώτη φορά έγινε καταγραφή της ακίνητης περιουσίας του οργανισμού.

Ο κ. Πρωτοψάλτης ανέφερε ακόμα ότι είναι υποχρέωση να κλείσουν οι εκκρεμότητες της υπηρεσίας του Οργανισμού Εργατικών Κατοικιών και μεταξύ άλλων είπε ότι ολοκληρώθηκαν οι οικισμοί Ελευσίνας και Κέρκυρας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos