300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημοσκόπηση Pulse: Στις 7,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ, αυτοδύναμη κυβέρνηση θέλει το 47%

26 Οκτωβρίου 2022 21:23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημοσκόπηση Pulse: Στις 7,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ, αυτοδύναμη κυβέρνηση θέλει το 47%

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Στις 7,5 μονάδες με αναγωγή επι των εγκύρων καταγράφει την διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ η μέτρηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Skai.

Η διαφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Αλέξη Τσίπρα ως προς την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία παρέμεινε σταθερή σε σχέση με τον Σεπτέμβριο - στις 11 μονάδες. Αμετάβλητη και η παράσταση νίκης,  στις 30 μονάδες υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι όλα τα  κόμματα της Βουλής πλην ΚΚΕ εμφανίζουν απώλειες στην πρόθεση ψήφου - καθώς διαπιστώνεται μία μικρή αποσυσπείρωση μετά από το οριστικό ξεκαθάρισμα ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και η ατμόσφαιρα δεν έχει πλέον προεκλογικά χαρακτηριστικά: η ΝΔ χάνει μία μονάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ μισή όπως και το ΠΑΣΟΚ. Μισή μονάδα είναι το κέρδος του ΚΚΕ, ενώ απώλεια μισής μονάδας έχουν τόσο η Ελληνική Λύση, όσο και το ΜεΡΑ25, που μένει στο 2,5% και με την αναγωγή επί των εγκύρων.

Στο 70% μετρήθηκε η συσπείρωση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο 65% εμφανίζεται η συπείρωση του ΠΑΣΟΚ, ενώ αυξήθηκε κατά μία μονάδα το ποσοστό των αναποφάσιστων.  Σημειώνεται ότι πάν από ένας στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, πάνω από 4 στους 10 ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ  και 7 στους δέκα ψηφοφόρους της ΝΔ επιθυμούν να προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση από τις εθνικές κάλπες. 

Τα μέτρα για το ηλεκτρικό ρεύμα

Σημαντική αποδοχή της τάξης του 41% - χωρίς να είναι πλειοψηφική - καταγράφεται στα μέτρα στήριξης για το ηλεκτρικό ρεύμα και 37% για το φυσικό αέριο.Είναι ωστόσο ενδιαφέρον ότι τα μέτρα αυτά κρίνονταΙ ως θετικά τόσο από τους ψηφοφόρους της ΝΔ, όσο και τους ψηφοφόρους του Κινήματος Αλλαγής, ενώ από τον  ΣΥΡΙΖΑ μόνον οι δύο στους δέκα τα επικροτούν.

Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες - ανεξαρτήτως της οικονομικής τους κατάστασης - δηλώνουν ότι προβληματίζονται κυρίως για τα έξοδα για το ηλεκτρικό ρεύμα και τα τρόφιμα, παρότι η ανησυχία για τους λογαριασμούς έχει υποχωρήσει σε σχέση με τον Σεπτέμβριο, ενώ έχει ανέβει εντυπωσιακά για τα έξοδα του σούπερ μάρκετ. Παράλληλα, αυξάνεται ο προβληματισμός για τις τιμές των καυσίμων και του πετρελαίου θέρμανσης. 

H ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά

Το 51% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ανησυχεί για την στάση της Τουρκίας και τα ελληνοτουρκικά - πρόκειται για ένα ποσοστό υψηλό, αλλά ελαφρά μειωμένο σε σχέση με τον Σεπτέμβριο, καθώς έχουν λιγοστέψει το τελευταίο διάστημα οι προκλητικές δηλώσεις των Τοιύρκων αξιωματούχων, ενώ και η έξοδος του Oruc  Reis στην ανατολική Μεσόγειο μέχρι στιγμής δεν συνοδεύτηκε από ένταση. 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-261022-14
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-261022-15
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-261022-13
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-261022-16
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-261022-12
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-261022-10
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-261022-11
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-261022-9
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-261022-5
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-261022-6
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-261022-7
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-261022-8
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-261022-2
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-261022-3
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-261022-4
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-261022-1

protothema.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Παραδόθηκε η φρεγάτα Κίμων - «Με τις τέσσερις Belharra ο Ελληνισμός έχει το ισχυρότερο Πολεμικό Ναυτικό της Ιστορίας του» είπε ο Δένδιας (Βίντεο)
  • Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo Greece 2026
  • Η Μαρία Καρυστιανού προανήγγειλε κόμμα: «Είμαι στην πρώτη γραμμή, πάμε για κάτι πολύ μεγάλο» - Οι προϋποθέσεις που έθεσε
  • ALCO: Στις 12 μονάδες με double score το προβάδισμα της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, αναποφάσιστος ένας στους πέντε ψηφοφόρους (Βίντεο)
  • Η Κωνσταντοπούλου έστησε ξανά καβγά on air: Είναι άθλιο αυτό που κάνεις, είπε σε δημοσιογράφο και αποχώρησε από τη συζήτηση (Βίντεο)
  • Real Polls: Τι θα γινόταν αν όλα τα κόμματα πήγαιναν στις εκλογές με άλλους αρχηγούς; Πέφτει στο 22% η ΝΔ, εκτοξεύεται στο 17,2% το ΠΑΣΟΚ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Ανδρέας Πάτσης: Δεν παραδίδει...
Μητσοτάκης: Ενημέρωσε τον Σολτ... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

deyap xristougenna2024

agnantio new 23

banneraki

Epimelitirio

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Δεκέμβριος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Τραγούδησαν τα κάλαντα στο Αστυνομικό Τμήμα για καλό σκοπό – Μια υπέροχη φιλανθρωπική πρωτοβουλία (Βίντεο)

Πάρος: Τραγούδησαν τα κάλαντα στο Α...

18 Δεκεμβρίου 2025
Πάρος: Αυτός είναι ο νέος δημοτικός σύμβουλος στη θέση της παραιτηθείσας κας. Παυλάκη –Τον καλωσόρισε το Δ.Σ. (Βίντεο)

Πάρος: Αυτός είναι ο νέος δημοτικός...

20 Δεκεμβρίου 2025
Πάρος: Νέο, σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης 28.000 μ. στη νότια Πάρο – Τέλος σε βλάβες, εμφράξεις και απώλειες νερού (Βίντεο)

Πάρος: Νέο, σύγχρονο δίκτυο ύδρευση...

18 Δεκεμβρίου 2025

Τελευταία Νέα

Αεροδιακομιδή ασθενή από την Άνδρο

Αεροδιακομιδή ασθενή από την Άνδρο

24 Δεκεμβρίου 2025
Τουρκικά αλιευτικά έχουν «ζώσει» το Αγαθονήσι (βίντεο)

Τουρκικά αλιευτικά έχουν «ζώσει» το...

24 Δεκεμβρίου 2025
Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς: Καινοτόμο σχέδιο για τη στέγαση γιατρών και καθηγητών στο «Θεοξένια» και χρηματοδότηση για το «Αιολίς»

Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς...

24 Δεκεμβρίου 2025

MHT

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ