Βορίδης -Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Δεν θα γίνει αν προκηρυχθούν εκλογές

07 Δεκεμβρίου 2022 13:54

Στην ματαίωση του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ αν προκηρυχθούν εκλογές, αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Αν υπάρξει προκήρυξη εκλογών σε χρονικό διάστημα που τρέχει κάποιο από τα στάδια του Γραπτού Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, τότε αυτός «θα παγώσει αυτόματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης ανέφερε ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΑΣΕΠ ο γραπτός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου. Ωστόσο ο ίδιος εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν μέσα στην Άνοιξη.

Αν ο πρωθυπουργός όμως επιλέξει να γίνουν οι εκλογές τον Μάρτιο, αυτές θα ανακοινωθούν στα τέλη Ιανουαρίου ή εντός του Φεβρουαρίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι και στις δύο περιπτώσεις ο γραπτός διαγωνισμός «παγώνει» αυτόματα και η διεξαγωγή του θα πραγματοποιηθεί πιθανά σε πολύ μεταγενέστερο χρόνο, ειδικά αν υπάρξουν διπλές κάλπες.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε «σίγουρος» για τη διεξαγωγή του, ωστόσο η σημερινή τοποθέτηση του υπουργού Εσωτερικών δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos