Στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε πλήθος κόσμου.
Αρκετές ήταν και οι ελληνικές παρουσίες στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου λίγο μετά τις 11:00 μεταφέρθηκε η σορός του τέως βασιλιά.
Την κυβέρνηση στην κηδεία, εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Πικραμμένος και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Στην κηδεία, επίσης παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο επιχειρηματίας Νικόλας Τσάκος με τη σύζυγό του σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο εφοπλιστής Μιχάλης Χανδρής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και η Ευγενία Μανωλίδου.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης ΠικραμμένοςΗ υπουργός Πολιτισμού Λίνα ΜενδώνηΟ πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος ΚαπράλοςΗ Ευγενία Μανωλίδου
Νωρίτερα στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του βρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο Αντώνης Σαμαράς χαιρέτισε τη σορό αλλά δεν προσκύνησε. Μαζί του ήταν οι βουλευτές Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Μιλτιάδης Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς.
Αντώνης Σαμαράς
O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης
Λίγο μετά τις 09:00 έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκε και η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ είχε βαφτίσει την ευρωβουλευτή και είχαν ιδιαίτερη σχέση.
Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
Στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου βρέθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Δαβάκης, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο πρώην βούλευτης Νίκος Νικολόπουλος και ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.
Γιώργος Κουμουτσάκος
Κωνσταντίνος Μπογδάνος
O πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος
O πρώην βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος
Το «παρών» στο παρακκλήσι έδωσε και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καλατζής.