300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

Πέτσας: Σφράγιση καταστημάτων για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα σε δημόσιους χώρους

17 Ιανουαρίου 2023 00:56
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέτσας: Σφράγιση καταστημάτων για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα σε δημόσιους χώρους

test2

test2

Αυστηροποίηση των ποινών για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα ανήγγειλε ο Στέλιος Πέτσας.

Την αυστηροποίηση των ποινών που θα προβλέπει μέχρι και την σφράγιση των καταστημάτων που αυθαίρετα καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους με τραπεζοκαθίσματα, προανήγγειλε ο υφυπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε σχετική Επίκαιρη Ερώτηση της βουλευτού της ΝΔ Φωτεινής Πιπιλή.

 Ο υφυπουργός Εσωτερικών διαχώρισε το πρόβλημα των αυξημένων ατελώς καταλήψεων δημόσιων χώρων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που επιτράπηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών να υπάρξουν λόγω της υγειονομικής κρίσης της πανδημίας, ώστε να μην υπάρχει συχνωτισμός, λέγοντας πως αυτό ήταν κάτι που ίσχυσε συγκυριακά, αλλά πλέον οι όποιες παρατάσεις είχαν δοθεί έχουν λήξη από τις 15 Ιανουαρίου του 2023 και έχουμε επιστρέψει στο ισχύον καθεστώς πριν τα μέτρα αντιμετώπισης του covid 19.

Ανέφερε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως «το υπουργείο Εσωτερικών είναι απολύτως σύμφωνο με την αυστηροποίηση των ποινών. Σε συνένωση με την ΚΕΔΕ σύντομα θα υπάρξει μια σχετική Διάταξη που θα αυστηροποιεί το πλαίσιο και θα προβλέπει μέχρι και το σφράγισμα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που δεν τηρούν τις υποχρεώσεις , δηλαδή της κατάληψης των τετραγωνικών που τους έχουν παραχωρηθεί και όχι επιπλέον».

 «Πρόκειται», σημείωσε ο υφυπουργός, «για μια ενέργεια που όχι μόνος στερεί ελεύθερο χώρο από τους πολίτες αλλά νοθεύει και τον ανταγωνισμό. Οι παράνομες καταλήψεις δημόσιου χώρου θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως μια κοινωνική απαξία».

Η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, από την πλευρά της επισήμανε πως «ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα προβλήματα των μεγαλουπόλεων και ειδικότερα της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών είναι η προκλητική και συνεχιζόμενη συμπεριφορά ορισμένων επιχειρηματιών της εστίασης που παντελώς αδιάφορα για τους Νόμους, Κανονισμών και πέραν κάθε λογικής καταλαμβάνουν κοινόχρηστους χώρους».

«Πρόκειται» είπε η βουλευτής «για μια αντικανονική συμπεριφορά που προσβάλει όλους του Πολίτες, τους πεζούς και κυρίως τα ΑμεΑ». Επισήμανε ότι παρά τις όποιες προσπάθειες της δημοτικής αστυνομίας και των υπηρεσιών των δήμων, οι επιχειρηματίες αυτοί δεν συνετίζονται και εξακολουθούν προκλητικά σε αυτή την τακτική τους. Τόνισε πως «ο δήμαρχος Αθηναίων με πρότασή του στην ΚΕΔΚ, απελπισμένος από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ζήτησε την παρέμβαση του υπουργείου Εσωτερικών, ώστε να τροποποιηθεί η παρ. 6 του άρθρου 13 του από 24/9 έως 20/10 1958 Βασιλικού Διατάγματος, πρόταση που ασμένως δέχθηκε και η ΚΕΔΕ».

Η κυρία Πιπιλή, ζήτησε να νομοθετηθούν πρόστιμα πολύ υψηλά σε όσους καταλαμβάνουν παρανόμως δημόσιους χώρους, καθώς σήμερα αυτά είναι πολύ χαμηλά σε σχέση με τα έσοδα που έχουν οι επιχειρήσεις αυτές από αυτή την παράνομη ενέργειά τους.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς στη Καλαμάτα
  • Δήλωση Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά σχετικά με τη χθεσινή απόφαση της Δικαιοσύνης και την παρουσία συμπαραστατών στη Σύρο
  • Ρωσία: Εξαιρετικά περίπλοκες οι προσπάθειες τερματισμού του πολέμου στην Ουκρανία, λέει το Κρεμλίνο
  • Οι πολίτες από αύριο μέσω του myinfo.gov.gr εκδίδουν Προσωπικό Αριθμό – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε σε 34 ερωτήσεις και απαντήσεις
  • Κ. Μητσοτάκης: Έκπτωση Πρυτάνεων αν δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους (Bίντεο)
  • Γιάννης Βρούτσης: «Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή σε κάθε μορφή παρότρυνσης, ανοχής ή συγκάλυψης της βίας, από δημόσιες τοποθετήσεις και από πράξεις ή παραλείψεις»
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Στα χέρια του Μητσοτάκη η επίσ...
Ανακοινώθηκε η Επιτροπή Εκλογι... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

SEAJETS Απογευματινό δρομολόγιο banner 300x250

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25

cavo doro 22

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Απρίλιος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

MEGA Stories: Α. Σκαραμαγκά -  «Η διαμονή στην Πάρο για τους εργαζόμενους είναι πολύ ακριβή» (Βίντεο)

MEGA Stories: Α. Σκαραμαγκά - «Η δι...

30 Μαϊος 2025
Πάρος – Παροικία: Τρία parking οχημάτων πρόκειται να λειτουργήσουν με αυτοματοποιημένο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης (Βίντεο)

Πάρος – Παροικία: Τρία parking οχημ...

28 Μαϊος 2025
Πάρος, Εορτή της Αναλήψεως: Κολυμβητικός Διάπλους και Παραδοσιακό Πανηγύρι στο νησάκι της Αγ. Καλής (Βίντεο)

Πάρος, Εορτή της Αναλήψεως: Κολυμβη...

29 Μαϊος 2025

Τελευταία Νέα

Μύκονος: Εγκαίνια διαμερισμάτων για το προσωπικό του Κ.Υ. παρουσία Άδωνι Γεωργιάδη και βουλευτών Κυκλάδων (βίντεο)

Μύκονος: Εγκαίνια διαμερισμάτων για...

03 Ιουνίου 2025
Ρουμανία: 49χρονος δολοφόνησε την 23χρονη έγκυο πρώην σύντροφό του μπροστά στα μάτια της κόρης της (βίντεο)

Ρουμανία: 49χρονος δολοφόνησε την 2...

03 Ιουνίου 2025
Το "Όπου υπάρχει Ελλάδα" στην Τήνο (βίντεο)

Το "Όπου υπάρχει Ελλάδα"...

03 Ιουνίου 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ