Γεραπετρίτης: «Απρίλιο ή Μάιο οι εκλογές 2023» - Τροπολογία για «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη

01 Φεβρουαρίου 2023 00:57

«Απρίλιο ή Μάιο οι εκλογές όπως έχει πει ο πρωθυπουργός», είπε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης ενώ τόνισε ότι το πιο κρίσιμο είναι να βγει μία κυβέρνηση ισχυρή και δυνατή.

«Η πρώτη Κυριακή είναι σημαντική γιατί θα δείξει τον ηγέτη», ανέφερε ακόμα και εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ΝΔ θα κατακτήσει την αυτοδυναμία.

 «Υπάρχουν κοινοβουλευτικοί θεσμοί και πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού», είπε για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει από τη Βουλή, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ερτ.

 Όσο για το τι θα κάνει η κυβέρνηση σχετικά με το κόμμα Κασιδιάρη, ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε ότι θα πρέπει να διαφυλαχτεί η δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος.

 «Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι θα έχει στους κόλπους της άτομα που την επιβουλεύονται. Εκείνοι που έχουν καταδικαστεί ως εγκληματική οργάνωση δεν μπορούν να ηγούνται πολιτικού κόμματος.

Θα πρέπει οι δημοκρατικές δυνάμεις να συνταχθούν απέναντι στις εγκληματικές οργανώσεις».

Επιπλέον διευκρίνισε ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα έρθει στη Βουλή η τροπολογία για το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos