Παύλος Πολάκης: Ομόφωνα εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης, αλλά παραμένει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα

28 Φεβρουαρίου 2023 21:32

Εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει, με ομόφωνη απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης, μετά την εμπρηστική ανάρτησή του εις βάρος δημοσιογράφων, δικαστών, τραπεζικών και του επικεφαλής της ΑΑΔΕ.

Έπειτα από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, διάρκειας περίπου 2,5 ωρών, κατά πληροφορίες αποφασίστηκε επίσης η παραμονή του κ. Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα τα παραπάνω θα συζητηθούν, την Πέμπτη, στην Πολιτική Γραμματεία -στην οποία κατά πληροφορίες θα δώσει το «παρών» και ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης- και θα οριστικοποιηθούν από την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, που θα συνεδριάσει το Σάββατο. Την Τετάρτη, σημειωτέον, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προγραμματισμένη εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματός του για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Άγνωστο παραμένει εάν θα επιβληθεί άλλη ποινή στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας και βουλευτή Χανίων.

 Νωρίτερα, μιλώντας στο συνέδριο του Πρώτου ΘΕΜΑτος για την Υγεία, ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει ότι ήταν δική του απόφαση η παραπομπή του Παύλου Πολάκη και η καθαίρεσή του από τα όργανα του κόμματος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos