«Γειά σας, είμαι η Ντόρα, η πιο trendy γιαγιά του tik tok» - "Σάλος" με την ανάρτηση της Μπακογιάννη

27 Απριλίου 2023 15:48

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μία πολύ μοντέρνα γιαγιά και προσπαθεί να ακολουθεί τα trends για να μπορεί να καταλαβαίνει τα εγγόνια της και να μιλά μαζί τους χωρίς να υπάρχουν κενά και "εμπόδια" ανάμεσά τους.

Γι' αυτό αποφάσισε να κατεβάσει το Tik Tok και να δημιουργήσει λογαριασμό.

 Δημοσίευσε, μάλιστα, το πρώτο της βίντεο την Πέμπτη 27/4 και ξανασυστήθηκε στο κοινό της με μία ατάκα που την είχε κάνει viral το 2012, όπου μιλώντας σε δημοσιογράφους που βρισκόντουσαν σπίτι της, θέλησε να τους προσφέρει σοκολατάκια και η προφορά της είναι αυτή που έφταιγε για το γεγονός πως η φράση αυτή ακουγόταν παντού για το επόμενο διάστημα.

{https://www.youtube.com/watch?v=zgGypN9lwic&t=23s}

Η Ντόρα Μπακογιάννη έφτιαξε tik tok και έκανε την πρώτη της ανάρτηση
«Γειά σας, είμαι η Ντόρα, η πιο trendy γιαγιά του tik tok, όπως μου λένε και τα εγγόνια μου. Θα ξεκινήσουμε μαζί, αλλά με μια παλιά συνταγή. Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια στην ανάρτησή της στην πλατφόρμα.

@dora_bakoyannis ΣΣΣΣσσσοκολατάκι; #tiktokgreece #greektiktok #greece #ελληνικοτικτοκ #DoraBakoyannis ♬ original sound - DoraTok

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos