Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε σταθερή κυβέρνηση για να υποστηρίξουμε την κυριαρχία μας και να προστατεύουμε τα σύνορά μας

06 Ιουνίου 2023 11:48
Στη Νέα Ιωνία βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που επέστρεψε στην προεκλογική εκστρατεία μία ημέρα αφότου βγήκε αρνητικός στον κορωνοϊό, από τον οποίο νόσησε τις τελευταίες ημέρες.


Ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με κομματικά στελέχη αλλά και φίλους της ΝΔ σε καφέ της Νέας Ιωνίας.

«Έρχομαι στη Νέα Ιωνία 100 χρόνια μετά την ίδρυση της πόλης. Μια πόλη που έχει βαθιά ιστορία και ρίζες στον προσφυγικό ελληνισμό, τον οποίο τιμούμε, τον οποίο αναγνωρίζουμε», είπε ο κ. Μητσοτάκης. 

Ακούγοντας το σύνθημα «Είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός», ο πρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι ο πρωθυπουργός, «Εχουμε υπηρεσιακό πρωθυπουργό κι αν θέλετε να είμαι ο πρωθυπουργός να πάτε όλοι και όλες να ψηφίσετε στην κάλπη της 25ης Ιουνίου», ανέφερε.Ο πρόεδρος της ΝΔ άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «πειραματισμούς» με την απλή αναλογική.

Μάλιστα, έδωσε έμφαση στο ζήτημα της σταθερότητας, σημειώνοντας ότι αν οι εκλογές της 21ης Ιουνίου είχαν γίνει με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, σήμερα η χώρα θα είχε σταθερή κυβέρνηση με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

«Αυτό λοιπόν που κάποιοι δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε στις κάλπες της 21ης Μαΐου, επειδή πειραματίστηκαν με την απλή αναλογική, σας ζητώ να το κάνουμε πράξη σε 20 ημέρες από τώρα. με μία ισχυρή ΝΔ, με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Γιατί σήμερα η χώρα χρειάζεται πάνω απ' όλα μία σταθερή κυβέρνηση η οποία να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα μας στο μέλλον και να αντιμετωπίσει τις μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις της περιοχής», υπογράμμισε.

mitsotakis_nea_ionia1


Αναφερόμενος στην Τουρκία, που έχει σήμερα μια νέα ισχυρή κυβέρνηση, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι κάτι ανάλογο χρειαζόμαστε και στην Ελλάδα.

«Σταθερή κυβέρνηση χρειαζόμαστε και στη χώρα μας για να υποστηρίξουμε την κυριαρχία μας, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, να αναβαθμίζουμε τον γεωπολιτικό μας ρόλο, να εξακολουθούμε με αποτελεσματικότητα και δικαιοσύνη να προστατεύουμε τα σύνορά μας και στην ξηρά και στη θάλασσα. Αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο, αν θα συνεχίσουμε στην πορεία ανόρθωσης και εκσυγχρονισμού της χώρας», ανέφερε.

mitsotakis_in___2_

Θετικός λόγος και προγραμματική τεκμηρίωση
Η τριήμερη ανάπαυλα του κ. Μητσοτάκη δεν σημαίνει και αλλαγή στρατηγικής για τη Νέα Δημοκρατία. Ο πρόεδρος του κόμματος επιμένει στο θετικό μήνυμα που εκπέμπει και απευθύνεται οριζόντια στους πολίτες.

Πεποίθησή του είναι ότι ο θετικός λόγος και η προγραμματική τεκμηρίωση είναι τα στοιχεία που αποτελούν το μυστικό της νίκης της ΝΔ, καθώς οι πολίτες μοιάζουν να αποστρέφονται πλέον τις ατέρμονες αντιπαραθέσεις και να εστιάζουν στο μέλλον. Υπό αυτό το πρίσμα και με δεδομένα τα πεπραγμένα της ΝΔ στη διακυβέρνηση του τόπου την τελευταία τετραετία, ο πρόεδρος της ΝΔ θα επιμείνει στην ανάδειξη του προγραμματικού λόγου του κόμματος, τόσο σε κεντρικό επίπεδο, όσο και κατά τόπους.


mitsotakis_in___3_
mitsotais_in__1_
mitsotais_in__2_

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos