ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε ο Στέφανος Τζουμάκας – Η επιστολή του

12 Νοεμβρίου 2023 13:56

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε με ανακοίνωση που απέστειλε ο Στέφανος Τζουμάκας.

Η δήλωση που έκανε στους δημοσιογράφους μετά τη γνωστοποίησή αποχώρησής του ήταν γεμάτη «καρφιά».

«Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, δεν είναι της τρέχουσας περιόδου. Στα μέρη μου λένε ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ηγεσία μετά την αποχώρηση Τσίπρα, πηγαίνει από πολιτική ήττα σε πολιτική ήττα. Μέχρι τις Ευρωεκλογές θα έχει κλείσει ο πολιτικός κύκλος, να μην πω νωρίτερα» είπε αρχικά ο κ. Τζουμάκας.

«Ορισμένοι θρασύτατοι δεν έχουν όρια και μίλησαν με διατυπώσεις απαράδεκτες που μπορούμε να αντιστρέψουμε. Ποιοι έφεραν μαθήματα από την Goldman Sachs; Ποιοι παραδέχονται ότι έχουν πάρει χρήματα από τον τζόγο του χρηματιστήριου και δεν χρειάζεται να δουλέψουν ξανά;» τόνισε ο Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος κάλεσε κάθε στέλεχος, κάθε βουλευτή, κάθε μέλος της ΚΕ, κάθε μέλος νομαρχιακής επιτροπής να αναλάβει την ευθύνη του.

«Για να βρεις στον ΣΥΡΙΖΑ ανθρώπους με προσωπικές επιδιώξεις είναι γεμάτος ο τόπος» πρόσθεσε και υποστήριξε ότι στην Πολιτική Γραμματεία έθεσε θέμα ηγεσίας καθώς, όπως είπε «δεν κάνει ο άνθρωπος, μας πάει συνεχώς σε ήττες».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos