300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

Στέφανος Κασσελάκης: Επιμένει στην κομματική πειθαρχία για τα ομόφυλα ζευγάρια - Αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ

12 Ιανουαρίου 2024 13:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στέφανος Κασσελάκης: Επιμένει στην κομματική πειθαρχία για τα ομόφυλα ζευγάρια - Αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ

test2

test2

Αυτονόητη χαρακτήρισε την κομματική πειθαρχία για τη ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια, προσερχόμενος στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Από πλευράς του, ο επικεφαλής της ΚΟ, Σωκράτης Φάμελλος τόνισε πως «στην γραμματεία σήμερα έχουμε μία πολύ κρίσιμη συνεδρίαση», παρατηρώντας πως «ο κύριος Μητσοτάκης δεν έχει καταθέσει ακόμα την πρόταση για τα ομόφυλα ζευγάρια».

Για το ζήτημα τοποθετήθηκε κατά την άφιξη του και ο Διονύσης Τεμπονέρας λέγοντας πως «οι βουλευτές όλοι έχουν στρατευθεί με την υπογραφή τους στην πρόταση νόμου που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Σημειωτέον ότι η Πολιτική Γραμματεία συνεδριάζει για την προετοιμασία της αυριανής Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, όπου αναμένεται να συζητηθεί εκτενώς η διοργάνωση του 4ου Συνεδρίου.

Ανω κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την κομματική πειθαρχία Κασσελάκη

Στο μεταξύ, η κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη για κομματική πειθαρχία έχει προκαλέσει ξαφνική αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αν και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε στο μυαλό του να υπογραμμίσει τη διαχρονική θετική στάση του κόμματος υπέρ των δικαιωμάτων των ομόφυλων ζευγαριών, η απρογράμματιστη - ως φαίνεται - ανακοίνωση προκάλεσε από αιχμές έως και διαφωνίες από στελέχη που είναι στην ηγετική ομάδα μετά την εκλογή Κασσελάκη, όπως ο διευθυντής της ΚΟ Γιώργος Τσίπρας και ο τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης.

Η απόφαση της Κουμουνδούρου να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης δεν υπήρχε στον κομματικό ορίζοντα μέχρι και χθες, καθώς ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, είχε καλέσει με ανάρτησή του τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να «υιοθετήσει και να ψηφίσει την πρόταση νόμου του #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ. Να μην μπλέξει σε ακροβατισμούς και σε περιορισμό δικαιωμάτων των πολιτών» ενώ ο Τομεάρχης Οικονομικών, Νίκος Παππάς, είχε δηλώσει ότι «η ψήφος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν ούτε τζάμπα, ούτε πάντως καιρού».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, προβληματισμένοι απέναντι στο ζήτημα της παρένθετης μητέρας εμφανιζόταν αρκετοί βουλευτές.

Το καρφί του Γ. Τσίπρα: Το έμαθα από την τηλεόραση

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, εμφανίστηκε ενοχλημένος από την ανακοίνωση Κασσελάκη για επιβολή κομματικής πειθαρχίας στον ΣΥΡΙΖΑ για να υπερψηφίσει τη ρύθμιση Μητσοτάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Θα το ψηφίζαμε όλοι και όλες. Το θέμα της κομματικής πειθαρχείας το άκουσα από την τηλεόραση οπότε δεν έχω να σας πω κατι» ήταν η αρχική απάντησή του όταν κλήθηκε στο KONTRA να τοποθετηθεί επί της ανακοίνωσης Κασσελάκη. Όταν, δε, ρωτήθηκε εκ νέου «σας ξενίζει;» απάντησε «προφανώς» για να διευκρινίσει ότι «προφανώς δεν ήμουν ο μόνος που το άκουσα από την τηλεόραση».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιφύλαξε και νέο «καρφί» για τη στάση Κασσελάκη με αφορμή τις πληροφορίες ότι υπήρχαν διαφωνίες για τη στάση του κόμματος μετά την απόφαση Μητσοτάκη να μην επιβάλει κομματική πειθαρχία στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας όσον αφορά τη ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Δεν υπάρχουν δύο γραμμές αλλά δεν έγινε μεγάλη συζήτηση για να συμμετέχω και να έχουμε άποψη. Είναι ένα ένά ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία. Υπάρχουν προβληματισμοί και ειδικά όσον αφορά την τακτική της κυβέρνησης με την αποχή. Έχω τη γνώμη ότι δεν πρέπει να διευκολύνουμε τη ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσίπρας.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Τσίπρας

Γιώργος Τσιπρας: Έμαθα από τη τηλεόραση την απόφαση του Στέφανου Κασσελακη | Kontra Channel

Σαρακιώτης: Διαφωνώ με την κομματική πειθαρχία

Η πρώτη δημόσια διαφωνία για την κομματική πειθαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ για να ψηφίσει τη ρύθμιση Μητσοτάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια που ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη ήρθε λίγες ώρες μετά την εξαγγελία από τον τομεάρχη Δικαιοσύνη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννη Σαρακιώτη.

Μιλώντας σε εκπομπή του Blue Sky στην οποία συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, και το θέμα της ρύθμισης για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο κ. Σαρακιώτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε για το πώς αντιμετωπίζει την κομματική πειθαρχία Κασσελάκη και απάντησε κατηγορηματικά ότι «εγώ διαφωνώ με την κομματική πειθαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε την τοποθέτηση Σαρακιώτη

Τεμπονέρας: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη υπογράψει σχετική πρόταση νόμου

Από την πλευρά του το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Τεμπονέρας, εξέφρασε με κομψό τρόπο το αχρείαστο της κομματικής πειθαρχίας δηλώνοντας στο Action 24 ότι «όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπογράψει πρόταση νόμου που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και είναι μπροστά από την πρόταση της κυβέρνησης. Από την αρχή έχουμε ταχθεί ότι εμείς θα στηρίζαμε μια πρωτοβουλία που θα στήριζε την ισότητα των ζευγαριών». Στη συνέχεια, δε, και μετά από νέα ερώτηση για τη στόχευση Κασσελάκη με την απόφαση για κομματική πειθαρχία ο κ. Τεμπονέρας απάντησε «προφανώς ήθελε να δώσει έναν επιπλέον τόνο σε κάτι που έχει ήδη αποτυπωθεί».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τίμησε δύο σπουδαίες προσωπικότητες της επιστήμης και του πολιτισμού για το έργο τους στην Κέρο
  • Κυρ. Μητσοτάκης: Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή προκαλούν έντονη ανησυχία- Η λύση δεν μπορεί παρά να είναι διπλωματική
  • Ιρανός ΥΠΕΞ: «Η Τεχεράνη δεν θέλει να επεκταθεί η σύγκρουση με το Ισραήλ, εκείνοι δεν θέλουν διαπραγματεύσεις»
  • ΣτΕ: Συνταγματικός ο νόμος Πιερρακάκη για τα μη κρατικά πανεπιστήμια
  • Τραμπ σε Ιράν: Σας προειδοποίησα ότι έρχονται τα χειρότερα - Κάντε συμφωνία τώρα πριν χάσετε τα πάντα
  • Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στην Πάρο
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Κασσελάκης: Θα ψηφίσουμε τον ν...
Δημοσκόπηση GPO: Στο 20,6% η δ... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

SEAJETS Απογευματινό δρομολόγιο banner 300x250

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25
sigi ixthios

chora banner 300x250

cavo doro 22

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Ιούνιος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Μυστήριο με θάνατο βρέφους στο νησί – Συνελήφθησαν οι γονείς του

Πάρος: Μυστήριο με θάνατο βρέφους σ...

09 Ιουνίου 2025
Πάρος: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το θάνατο του βρέφους

Πάρος: Αυτά είναι τα αποτελέσματα τ...

10 Ιουνίου 2025
Πάρος: Μάγεψε η ερμηνεία της «Αστερομάτας» από Παριανή χορωδό στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών!  (Βίντεο)

Πάρος: Μάγεψε η ερμηνεία της «Αστερ...

12 Ιουνίου 2025

Τελευταία Νέα

Πάρος: Τώρα με ένα κλικ, το πανόραμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του νησιού βρίσκεται μπροστά στα μάτια σας!

Πάρος: Τώρα με ένα κλικ, το πανόραμ...

15 Ιουνίου 2025
Όπου Υπάρχει Ελλάδα - Τζιά (Trailer)

Όπου Υπάρχει Ελλάδα - Τζιά (Trailer...

15 Ιουνίου 2025
Σίφνος: Σοβαρά προβλήματα στη διαχείριση απορριμμάτων (βίντεο)

Σίφνος: Σοβαρά προβλήματα στη διαχε...

15 Ιουνίου 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ