Νέο «γαλάζιο όχι» για ομόφυλα ζευγάρια: «Θα το καταψηφίσω, δεν έχω πειστεί»

22 Ιανουαρίου 2024 00:51

Ανοικτό άφησε ο Βουλευτής ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας το ενδεχόμενο να μην επιλέξει την «αποχή» αλλά την δια ζώσης «καταψήφιση» του σχετικού νομοσχεδίου. Όπως δήλωσε, «είναι τραγικό σε τέτοια ζητήματα να μπαίνει κομματική πειθαρχία»

Αντίθετος είναι ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, αντίθεση που προτίθεται να την κάνει γνωστή και από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

Σε απανωτές τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο κ. Γκιουλέκας ξεκαθάρισε πως θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Όπως είπε, δεν πείστηκε από το «φροντιστήριο» που έκανε η κυβέρνηση στους βουλευτές προκειμένου να κατευνάσει τις διαφωνίες.

Περί κομματικής πειθαρχίας
Ανοικτό άφησε ο Βουλευτής το ενδεχόμενο να μην επιλέξει την «αποχή» αλλά την δια ζώσης «καταψήφιση» του σχετικού νομοσχεδίου. Όπως δήλωσε, «είναι τραγικό σε τέτοια ζητήματα να μπαίνει κομματική πειθαρχία... αν ζητούσε κάτι τέτοιο ο κ.Μητσοτάκης θα έπραττα όπως και στα χρόνια του Μνημονίου, δηλαδη κατά συνείδηση»

dnews.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos