Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του Κασσελάκη και μετά τραυμάτισαν αστυνομικό

11 Μαρτίου 2024 00:50

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής έξω από τον κινηματογράφο “Ολύμπιον”, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αγνωστοι που συμμετείχαν στη συγκέντρωση κατά της ομοφοβικής επίθεσης εναντίον δύο queer ατόμων χθες στη Θεσσαλονίκη, αποδοκίμασαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Στεφάνου Κασσελάκη, την ώρα που έφτασε στο Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στον κινηματογράφο “Ολύμπιον”.

Τα συγκεκριμένα άτομα κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος συνοδευόταν από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο και τη Δώρα Αυγέρη. Άμεσα παρενέβη αξιωματικός που βρισκόταν στην είσοδο του Ολύμπιον με αποτέλεσμα να επιτεθούν σε βάρος του.

Δείτε το βίντεο με την είσοδο Κασσελάκη:

{https://www.youtube.com/watch?v=KFPtNcYkAWk}

Η είσοδος Κασσελάκη στο Ολύμπιον

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ένας από τους επιτιθέμενους χτύπησε στο πρόσωπο τον αστυνομικό με το κράνος που κρατούσε.

Στο “Ολύμπιον” έσπευσε όχημα ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών στον αστυνομικό. Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο 424 ΓΣΝΕ.

Δείτε το βίντεο με την επίθεση στον αστυνομικό

{https://www.instagram.com/p/C4WDscMhh40/?utm_source=ig_web_copy_link}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos